Agenda de concert Înapoi

I am You - Urania Palace, Cluj

Publicat: marți, 8 Octombrie 2019 , ora 12.02
I am You este un proiect muzical născut din dialogul lui Denis Bolborea cu A-C Leonte. In varianta solo, prezentată la Cluj, Denis adaptează o parte din creațiile lor colective cărora le adaugă creațiile sale personale. Totul este interpretat 100% live, folosindu-se de beatbox și propria voce trecută printr-un sistem de looping și efecte.

Locație: Urania Palace, Cluj
Data și ora: 19 octombrie / ora 19:00
Intrare liberă.

Pornind de la dorința comună de explorare a ideii de ritual prin tehnici și tehnologii moderne, manifestarea vine ca un răspuns la nevoile unei societăți în care asistăm la o separare a indivizilor, o disipare a sensului și a rolului comunității. Detașându-se de cadrul urban în care relațiile interumane sunt subțiate și distorsionate, cei doi artiști s-au adâncit în căutarea unui limbaj universal care își propune să
atingă dincolo de alegerile personale și diferențele de orientare spirituală, având ca sursă o profunzime umană universală, independentă
de religie și cultură.

"Suntem interesați să creăm legături între limbajul tradițional și limbajul contemporan, exprimarea artistică a profesioniștilor și naturalețea exprimărilor needucate, mediul sonor acustic și tehnicile ofertante de explorare a sunetului din mediul electronic."

Performer: Denis Bolborea
Videoproiectie: Andrei Cozlac
Lightdesign: Alexandros Raptis
Documentare Foto-video: Gabriel Durlan
Producător: Indie Box
Co-producător: POINT București

Partenerii proiectului: Fundația Mihai Eminescu Trust, Centrul Multimedia Teatru Fix, Teatrul Matei Visniec Suceava, Fundația John Teth pentru Jurnalism, SC Arts Arena SRL.

Parteneri media: IQ-ads, Radio Romania Muzical, Feeder, Zile si Nopti.