Agenda de concert Înapoi

Gala Premiilor de jazz -Premiile MUZZA

Publicat: vineri, 15 Martie 2019 , ora 13.42

Un adevărat festival într-o seară/Gală !
Fundația MUZZA și Institutul Cultural Român organizează duminică, 7 aprilie 2019, ora 18.30, la Hard Rock Cafe din Capitală, Gala Premiilor de Jazz-Premiile MUZZA pe 2018. Ajunsă la ediția a XVII-a, Gala este cel mai important eveniment anual pentru acest gen muzical, o adevărată sărbătoare pentru această breaslă ce își propune, ca de fiecare dată, să evidențieze și să premieze cele mai reușite performanțe din acest domeniu în anul precedent.

Gala din acest an, îi are ca invitați, printre alții, pe experimentații muzicieni TEODORA ENACHE, ADRIAN NAIDIN, SORIN ZLAT, A.G.WEINBERGER și SEBASTIAN BURNECI, pe senzaționala formație de fusion GROOVE GARDEN-solist Robert Patai, pe tinerii muzicieni laureați ai unor recente concursuri: Andrei Cerbu & The Crossroads, Petho Csaba și Dora Notărescu, dar și experimentatul grup de blues TRENUL DE NOAPTE cu al său inegalabil solist vocal și muzicuțist MARCIAN PETRESCU, care nu mai are nevoie de nici o altă prezentare pentru a stârni interesul publicului.

Nu vor lipsi nici invitați surpriză...

Juriul de specialitate, care a alcătuit lista de nominalizați și de laureați, este alcătuit din jurnaliști de prestigiu precum Anca Romeci, Olivia Cristina Sima, Andi Enache și Alex Revenco.

Toate formațiile premiate vor susține micro-recitaluri pentru deliciul publicului iubitor de jazz și blues.

Gala este organizată cu sprijinul unor instituții, sponsori, parteneri media, muzicieni și simpli prieteni, toți având aceeași pasiune-jazzul.

Evenimentul este realizat și prezentat de muzicologul Alexandru Șipa, Președinte al juriului.

Prețul biletului de intrare este de 40 și 60 lei anticipat și 50 și 70 lei în seara Galei. Se pot procura și pe internet la iabilet.ro

Rezervări de locuri se pot face la tel. 021-2066261.

Detalii pe www.fundatiamuzza.ro