Agenda de concert Înapoi

Gala Premiilor de jazz - Premiile MUZZA - Un adevărat festival într-o seară - Gala !

Publicat: joi, 23 Martie 2017 , ora 10.39
Fundația MUZZA și Institutul Cultural Român organizează duminica, 2 aprilie 2017, ora 18.30, la Hard Rock Cafe din Capitală, Gala Premiilor de Jazz pe 2016 - Premiile MUZZA. Ajunsă la ediția a XV-a, Gala este cel mai important eveniment anual pentru acest gen muzical, o adevărată sărbătoare pentru această breaslă ce își propune, ca de fiecare dată, să evidențieze si să premieze cele mai reușite performanțe din acest domeniu în anul precedent.

Gala din acest an îi are ca invitati, printre altii, pe multipremiatul pianist Sorin Zlat - Marele premiu la Monaco-2013 si Marele premiu la Jacksonville-USA-2015; tinerii muzicieni laureati ai unor recente concursuri precum ANAMARIA MARANDA, grupurile SECRET FORMULA, BORDER SPLIT si GROOVY BASTARDS, DUO KRISZTINA KOSZORUS-SASZ CSABA, autenticul bluesman ROBBIE SOUTHRMEN, ingeniosul DUO MARIA RADU-CRIN GRIGORE, extrem de sensibila cântăreață OANA CATALINA BETA care va fi acompaniată de maestrul pianist PUIU PASCU, vigurosul grup EKUE BAND (Cuba) si experimentații blues-mani din FLORIN GIUGLEA GROUP, care nu mai au nevoie de nici o altă prezentare pentru a stârni interesul publicului.

Nu vor lipsi nici invitați surpriză...

Toate formațiile premiate vor susține micro-recitaluri pentru deliciul publicului iubitor de jazz si blues. Gala este organizată cu sprijinul unor instituții, sponsori, parteneri media, muzicieni și simpli prieteni, toți având aceeași pasiune, jazzul. Ediția din acest an a Galei se dorește un modest omagiu pe care îl aducem regretaților muzicieni plecați dintre noi în anul precedent: ADRIAN ENESCU, MARIN PETRACHE PECHEA si MARIUS POPP.

Evenimentul va fi prezentat de Anca Romeci și realizat de Alexandru Șipa.
Pretul biletului de intrare este de 35 Ron.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Rezervări de locuri se pot face la tel. 021-2066261.

Detalii pe www.fundatiamuzza.ro tel. 0744-48 44 82 sau 0733-89 87 78.