Agenda de concert Înapoi

Gala „Crăciun pentru toți” pe scena Ateneului Român

Publicat: vineri, 9 Decembrie 2022 , ora 13.55

Gala "Crăciun pentru toți" la Ateneul Român, în data de 27 decembrie ora 19.00.

Fundația Solidaritatea Culturală pentru România ARS XXI organizează pe data de 27 decembrie 2022 ora 19.00, la Ateneul Român, Gala "Crăciun pentru toți" un eveniment cu tradiție, acum la a XXV-a ediție, remarcabil în fiecare an.

Este un "family concert" dedicat consumatorilor de muzică bună, o seară în care timp de două ore veți uita de tot și de toate. Un program muzical foarte dinamic, dedicat unei palete foarte largi de audiență, între 19 și 90 de ani.

În această ediție pe scena Ateneului Român va evolua grupul instrumental Traffic Strings împreună cu invitații lor - Adriana Ghiorghișor - soprană, Camelia Cuzub - mezzosoprană, Silviu Mihăilă - bariton, Alexandru Matei - bas, Corina Petrescu & Valentino Luca - dansatori - soliști care vor delecta publicul prin calitățile vocale și dansatori profesioniști care vor oferi numere de balet pe muzică de vals și tango argentinian.

Toate capodoperele muzicale care fac parte din programul serii aduc un colorit plin de voioșie și voie bună, specific sărbătorilor de iarnă. https://www.youtube.com/watch?v=mjRyEOvvqWA;

https://www.youtube.com/watch?v=4theUIeLlJ0;

https://www.youtube.com/watch?v=ag3bRUzTb7s

Acest spectacol extraordinar reunește artiștii care au decis să pună la dispoziție timpul și talentul lor, pentru a ne ajuta să strângem fonduri și să oferim o mică bucurie de Sfintele Sărbători copiilor victime ale inegalității de șanse. Cu alte cuvinte, și de data aceasta beneficiul este rezervat în totalitate copiilor talentați și defavorizați.

Biletele se pot achizitiona on-line la:

https://tinyurl.com/yaazdxm3

Concertul va fi preluat si transmis de catre TVR