Se întâmplă la Radio România Înapoi

Fundația Radio România și Fundația Vodafone România organizează un spectacol caritabil pentru sute de copii din centrele de zi și de plasament

Publicat: joi, 12 Decembrie 2013 , ora 15.09

• Cu sprijinul Fundației Radio România, copiii se vor bucura de un spectacol susținut pro bono de artiști români

• Spectacolul încheie programul "Scrisori pentru Moș Crăciun" din acest an, prin care angajații Vodafone România îndeplinesc dorințele de Crăciun ale copiilor

Duminică, 15 decembrie, sute de copii își vor primi cadourile de la Moș Crăciun, într-un spectacol caritabil organizat de Fundația Radio România și Fundația Vodafone România, începând cu orele 11:30, la Sala Radio din București. Spectacolul va fi susținut pro bono de mai mulți artiști. Pe scenă vor urca VH2, Antonia, Alexandra Ungureanu & Crush, Corul Bărbătesc Cantus Domini al Asociației Studenților Teologi Ortodocși din cadrul Facultății de Teologie, precum și trupa SobiS de la Clubul Copiilor sector 4.

La încheierea spectacolului, sute de copii din centrele de zi și centrele de plasament susținute financiar de Fundația Vodafone România vor primi cadourile de Crăciun dorite, cu sprijinul angajaților Vodafone, prin programul "Scrisori către Moș Crăciun".

"Scrisori pentru Moș Crăciun este o campanie inițiată de Fundația Vodafone România în 2010, prin care copii cu vârste între 3 și 12 ani, incluși în programele ONG-urilor susținute financiar de Fundația Vodafone, primesc cadourile visate, cu ajutorul angajaților Vodafone. Le mulțumim tuturor colegilor care îl ajută pe Moș Crăciun să ajungă la acești copii și ne bucurăm că, prin parteneriatul cu Fundația Radio România, putem să le oferim copiilor și un spectacol minunat", a spus Angela Galeta, Directorul Fundației Vodafone România.

"Fundația Radio România este încântată să susțină pentru al doilea an consecutiv această inițiativă minunată, prin care facem fericiți sute de copii lipsiți de posibilități materiale, în preajma Sărbătorilor de iarnă. Mulțumim artiștilor cu suflet mare care ni s-au alăturat pro bono, pentru a oferi momente de neuitat acestor copii", a declarat Ruxandra Săraru, Consilier principal al Președintelui Director General, Radio România și Președinte al Fundației Radio România.

Copiii sunt beneficiari ai mai multor asociații și fundații ale căror proiecte sunt susținute de către Fundația Vodafone România, prin finanțare și acțiuni de voluntariat. Cele 12 ONG-uri partenere care participă în acest an în cadrul campaniei "Scrisori pentru Moș Crăciun" sunt: Asociația Hercules - Costești; Asociația Sfântul Arhidiacon Ștefan - București; Centrul de Plasament Sfântul Iosif - București; Asociația Edelweiss - Sibiu; Asociația Mia's Children - București; Asociația Ana și Copiii - București; Asociația Diaconia Ajutor Internațional - Brașov; Asociația SOS Satele Copiilor - București; Fundația Dezvoltarea Popoarelor - București; Asociația "Chance for Life" - București și Sulina; Asociația Little People - București.

Fundația Radio România se implică în acțiuni sociale încă din 1927.

Fundația Vodafone România este o organizație non-guvernamentală româneasca cu statut caritabil, distinctă de operațiunile comerciale ale companiei, înființată în 1998. În cei 15 ani de activitate, Fundația Vodafone România a finanțat peste 700 de programe în beneficiul copiilor, bătrânilor, persoanelor defavorizate, cu dizabilități și al victimelor calamităților naturale. Până în prezent, Fundația Vodafone România a investit peste 15 milioane Euro în proiecte desfășurate de organizațiile non profit partenere. Mai multe detalii despre programele Fundației se regăsesc pe www.fundatia-vodafone.ro sau www.facebook.com/fundatiavodafone.