Agenda de concert Înapoi

Filarmonica Oltenia Craiova/ Închiderea stagiunii de muzică de cameră

Publicat: marți, 25 Iunie 2024 , ora 13.24

La Filarmonica Oltenia Craiova se va încheia stagiunea de muzică de cameră cu un recital de excepție, miercuri, 26 iunie 2024, începând cu ora 19:00. Pe scena filarmonicii vor evolua doi muzicieni de renume internațional: violonistul Remus Azoiței și pianistul Mihai Ungureanu.

Recitalul va cuprinde un program deosebit de divers și captivant:

· Johann Sebastian BACH: Sonata nr. 1 în Sol minor pentru vioară solo - o capodoperă a barocului, ce demonstrează virtuozitatea și profunzimea artistică a compozitorului german;

· Ludwig van BEETHOVEN: Sonata în Re major nr. 1 pentru vioară și pian - o lucrare plină de energie și dialog muzical, ce reflectă geniul creativ al compozitorului vienez;

· César FRANCK: Sonata în La major pentru vioară și pian - o piesă romantică, bogată în expresivitate și nuanțe emoționale, considerată una dintre cele mai frumoase sonate pentru aceste instrumente.

Muzica de cameră oferă o experiență unică creând o conexiune specială între interpreți și public. Acest eveniment unic va încheia stagiunea într-o notă de eleganță și rafinament muzical.

Biletele pot fi achiziționate de la agenția Filarmonicii Oltenia din Calea Unirii 16 sau online:

https://www.entertix.ro/evenimente/23394/concert-cameral-26-iunie-2024-filarmonica-oltenia-craiova.html

Recitalul este inclus în abonamentul melomanului.

Program agenție: luni-vineri, orele 10:00-18:00

Mai multe informații, la numărul de telefon 0251 414 698

Prețuri bilete: 40 lei; 15 lei (elevi, studenți, seniori)