ACUM:
18.55
Promo
Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.
Urmează: 18.59 Promo RRM Detalii despre cele mai interesante emisiuni ale zilei.
Apoi: 19.00 Music box Noutățile discografice din zona clasic, jazz&more.

Agenda de concert Înapoi

Filarmonica "George Enescu" deschide stagiunea camerală 2021-2022 cu un recital de orgă

Publicat: miercuri, 6 Octombrie 2021 , ora 9.29

Sâmbătă, 9 octombrie, Filarmonica "George Enescu" deschide stagiunea camerală 2021-2022 cu un recital de orgă. Protagonistul serii este Ulrich Walther, muzicianul format la Conservatorul de stat de muzică și arte dramatice din Stuttgart și câștigătorul unor prestigioase premii la competiții internaționale, printre care Premiul I la Concursurile Internaționale de Orgă de la Korschenbroich și Heidenheim/Germania și St.Albans/Marea Britanie, Premiul I și Premiul Messiaen la Concursul Bach-Liszt din Erfurt-Weimar-Merseburg/Germania, premiul II și premiul special la Concursul Internațional de Orgă de la Graz/ Austria. Activitatea sa concertistică este bogată iar profilul de muzician se completează cu latura pedagogică și o originală activitatea de compozitor ce presupune improvizații la orgă pentru filmele mute.

Concertul organistului Ulrich Walther la București este organizat în colaborare cu Asociația Kultur Banat și Festivalul Internațional de Orgă FIO.

Recital de orgă
Sâmbătă, 9 octombrie, ora 19, Ateneul Român

DESCHIDEREA STAGIUNII CAMERALE

Recital de orgă
ULRICH WALTHER

Program
Johann Sebastian Bach
Simfonia " Wir danken Dir Gott" BWV 29 (arr. Ulrich Walther)
Concerto BWV 596
Choral "Wer nur den lieben Gott" BWV 647
Passacaglia BWV 582
Ludwig van Beethoven
Adagio assai din Cinci piese pentru ceas muzical (arr. Severin Zöhrer)
Nikolai Kapustin
Pastorală și Toccatina, din op. 40
Marcel Dupré
Trei preludii și fugi, op. 7

Biletele se pot procura:
- De la Casa de Bilete a Ateneului Român
Program: Marți - Vineri 12:00 - 19:00. Plata doar în numerar.
Telefon: 021.315.68.75
- Online, accesand site-ul www.fge.org.ro - sectiunea "Calendar". Vă rugăm să luați în considerare că, odată început procesul de rezervare online, locurile vor fi blocate timp de 30 minute. Numarul maxim de bilete ce pot fi achiziționate într-o sesiune online este de șase bilete. Biletele odată cumpărate nu sunt returnabile decât în condițiile prevăzute de lege.

Accesul în sala Ateneului Român este permis "cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, dacă toți participanții sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 și este asigurată purtarea măștii de protecție".

Verificarea acestor condiții se va face prin prezentarea certificatului verde la accesul în incinta Ateneului Român.