Agenda de concert Înapoi

Festivalul Internațional 'Craiova Muzicală', ediția 47 - MILLENIUM ARTS ENSEMBLE

Publicat: vineri, 4 Decembrie 2020 , ora 14.43

LUNI, 7 DECEMBRIE 2020, ORA 19:00

CĂTĂLIN OPRIȚOIU-flaut

SHIRIN CORBU;LAVINIA SĂTEANU-vioară

MIHAELA MOSCALU; ALEXANDRU DUȚULESCU-Violă violoncel

În program: Bijuterii muzicale

Recital online: http://bit.do/canalyoutubefilarmonicaoltenia

MILLENIUM ARTS ENSEMBLE

Fondat în 1998, Millenium Arts Ensemble a oferit o activitate performantă intensă, precum concerte în turnee, festivaluri și recitaluri, atât în România, cât și în străinătate, foarte bine evaluate de autoritățile competente, precum și de publicul numeros.

În muzica de divertisment, se găsește greu formula exactă care poate atrage atenția publicului și, în același timp, să creeze sentimente pozitive, sentimente, care mai târziu se vor transforma în amintiri speciale. În acest sens, Millennium Arts Ensemble interpretează cea mai bună muzică pentru o audiență variată, pentru orice tip de proiect muzical de divertisment, special concepute și create pentru a îndeplini cele mai exigente cerințe și gusturi.

Aparițiile la TV și radio, care s-au bucurat de un mare succes, precum și înregistrările și colaborările cu alte ansambluri și orchestre, au condus la conturarea unei formații profesioniste, care poate cânta orice, oricând, oriunde.

Componența Millenium Arts Ensemble este: Cătălin Oprițoiu - flaut, Shirin Corbu, Lavinia Săteanu - vioară, Mihaela Moscalu - violă, Alexandru Duțulescu - violoncel.

Millennium Arts Ensemble interpretează absolut toate gusturile muzicale rafinate: de la muzica clasică, favorita tuturor timpurilor, la evergreen, jazz, tango, latino și bossanova. Repertoriul include muzica potrivită pentru orice tip de eveniment. Având la bază formula clasică de cvartet de coarde sau quartet + instrument solist, Millennium Arts a fost invitat să concerteze atât cu ocazia unor evenimente de prestigiu cât și în cadrul concertelor sau înregistrărilor unor artiști români renumiți precum: Phoenix, Direcția 5, HI-Q, Sarmalele Reci, Paula Seling, Damian Drăghici, Sanda Ladoși, Jennifer Crestol, Loredana, Horia Brenciu, Dan Teodorescu, Nicu Alifantis.

Apariții notabile: 2013 Huis Ten Bosch, Japonia - Millenium Arts a fost invitat să susțină o serie de concerte în cadrul festivalului Huis Ten Bosch International Music Festival; 2003-2004 Yokohama, Japonia - Turneu de concerte; 1999-2001 Nagasaki, Japonia - Huis Ten Bosch, Water Court, Huis Ten Bosch Palace.