Agenda de concert Înapoi

Eveniment de excepție la Hard Rock Café-Gala Premiilor de jazz

Publicat: luni, 16 Martie 2015 , ora 10.04

Fundația MUZZA, în colaborare cu Ministerul Culturii și Institutul Cultural Român organizează, și în acest an, Gala Premiilor de Jazz. Ajunsă la a XIII-a ediție, Gala reprezintă cel mai important eveniment anual pentru acest gen muzical și își propune, ca de fiecare dată, să evidențieze și să premieze cele mai reușite performanțe din acest domeniu pentru anul precedent. Evenimentul va avea loc duminică, 5 aprilie 2015, de la ora 18.30, la Hard Rock Cafe.

Gala Premiilor de Jazz-Premiile MUZZA, va aduce în fața publicului nume marcante ale jazz-ului românesc și internațional, printre care: renumitul Grup BALAKO (aplaudat în ultimii doi ani pe mari scene ale lumii printre care Montreux 2013, North Sea Haga 2014 și Budapesta Rock 2014), binecunoscutul cantautor Alexandru Andrieș, experimentatul grup de jazz-rock BASORELIEF, pianistul multipremiat național și internațional Sorin Zlat, revelația vocală Mihaela Alexa, rafinatul Trio Moonlight Shadow, rebelul saxofonist Edi Jak Neumann și virtuozul chitarist de blues Alex Mușat cu al său Band.

Acestora li se vor alătura și tinerii muzicieni, premiați în cele mai recente concursuri de jazz: grupul C.A.L.I din Iași - Marele premiu la Sibiu 2014, Tasi Nora și Alex Constantin premiați la același concurs de la Sibiu și Mirea Band - Premiul I la Brăila 2014.

Pe lângă micro-recitalurile de jazz și blues care vor fi sustinute de laureați, fanii de jazz și nu numai, vor avea parte de multe surprize plăcute.

Gala Premiilor de jazz e organizată cu sprijinul unor instituții, sponsori, parteneri media, muzicieni și simpli prieteni, toți având aceeași pasiune-jazz-ul.


Evenimentul este realizat de Alexandru Șipa și va fi prezentat de Anca Romeci.

Prețul biletului de intrare este de 30 lei.

Rezervările se fac la numărul: 021-2066261