Se întâmplă la Radio România Înapoi

'Eu aleg România' - Istoria românilor în 100 de momente esențiale, Ediția 2018

Publicat: joi, 23 August 2018 , ora 13.58
"O națiune care nu-și cunoaște istoria nu are viitor."

Anul acesta, la 1 decembrie, se împlinesc 100 de ani de la făurirea României Mari. În fiecare an, Radio România Regional îți prezintă cel putin 100 de motive să spui "Eu aleg România". Am vizitat 100 de locuri de vis din România. Am redescoperit împreună 100 de români pentru istoria lumii. Am cântat imnul țării împreună cu sportivii de aur ai României, iar anul trecut am ascultat 100 de melodii ale românilor.

Acum, la aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire, Rețeaua Studiourilor Teritoriale Radio România prezintă cele mai importante 100 de momente din istoria poporului român pentru că viitorul unei națiuni este strâns legat de moștenirea trecutului.

Din 27 august, vei afla de la noi, fie ascultând programele radio ale studiourilor teritoriale Radio România din București, Cluj, Constanța, Craiova, Iași, Reșița, Timișoara și Târgu-Mureș, fie poți vedea cele 100 de filme de prezentare pe www.eualegromania.ro și pe paginile de socializare ale studiourilor teritoriale (Facebook și Twiter) sau pe canalul Youtube dedicat proiectului eualegromania.ro.

8 echipe de producție din toată țara, peste o sută de ore de filmare, documente inedite, sute de ore de editare audio și video, toate pentru a ilustra Istoria românilor în 100 de momente esențiale.

100 de evenimente ce au determinat construirea unei națiuni unite, puternice, demne și independente.

100 de momente definitorii din istoria românilor pentru Centenarul României, 100 de zile, 100 de materiale audio difuzate de 3 ori pe zi în programele studiourilor teritoriale, 100 de filme de prezentare pe canalul Youtube dedicat proiectului eualegromania.ro sau pe paginile rețelelor de socializare ale posturilor teritoriale.

Știți câte motive avem să fim mândri că suntem români? Ascultă Radio România Regional și vei afla!

Evenimente și oameni de excepție pentru Centenarul României.

O campanie în cadrul proiectului Moștenitorii României.

Eu aleg România!