Agenda de concert Înapoi

Dirijorul Ciprian Marinescu, de pe scenele din Japonia la Sala Radio

Publicat: luni, 5 Martie 2018 , ora 10.13

Miercuri, 7 martie, de la ora 19.00, Orchestra de Cameră Radio prezintă un concert Beethoven & Mozart la Sala Radio, sub bagheta unui dirijor a cărui carieră se întinde pe două continente, Europa și Asia: Ciprian Marinescu.

Dirijor invitat principal al prestigioasei Kansai Philharmonic Orchestra, Ciprian Marinescu este o prezență cunoscută pe scena muzicală japoneză, atât ca dirijor, cât și ca interpret de muzică de cameră. Cu prilejul concertului de la București, va aduce la Sala Radio, ca solist invitat, pe pianistul Hiroaki Yamaguchi, un apreciat muzician atât în Japonia, cât și în plan internațional, fiind deopotrivă și un foarte talentat aranjor.

Pe afișul concertului se vor afla Uvertura Creaturile lui Prometheus, op. 43, și Concertul nr. 1 pentru pian și orchestră în do major, op. 15, de L. van Beethoven, și Simfonia nr. 35 în re major - Haffner, de Mozart.

Concertul poate fi ascultat în direct pe toate frecvențele Radio România Cultural și Radio România Muzical din țară și în streaming live pe Internet, pe www.radioromaniacultural.ro și www.romania-muzical.ro.

Biletele și abonamentele pentru evenimentele Orchestrelor și Corurilor Radio se vor achiziționa on-line prin rețeaua www.bilete.ro. Acestea se pot achiziționa și la casa de bilete a Sălii Radio și sunt disponibile, de asemenea, în oficiile Poștei Române semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos și Inmedio, semnalizate Bilete.ro.

Pentru alte informații legate de Orchestrele și Corurile Radio vă rugăm să consultați site-ul www.orchestreradio.ro.