Se întâmplă la Radio România Înapoi

De 34 de ani, București FM – Aici e Capitala!

Publicat: luni, 15 Aprilie 2024 , ora 16.42

Pe 17 aprilie, București FM sărbătorește 34 de ani de existență în viața comunității bucureștene.

Pentru unii, a fost dragoste la prima ascultare, pentru alții atașamentul s-a născut în timp și s-a transformat în dependență. Pentru unii, București FM este cea mai recentă descoperire, neașteptată, surprinzătoare. Pentru alții, este încă "frumoasa necunoscută", o întâlnire așteptată de ambele părți.

Le mulțumim celor care fac parte din povestea noastră urbană, îi strângem și ocupăm un sector întreg la spectacolul AcroGrafica.

Miercuri, 17 aprilie, de la 7 dimineața până la 7 seara, cei care participă la concursul aniversar pe facebook-ul București FM pot câștiga o invitație pentru doi la AcroGrafica, spectacolul Circului Metropolitan București.

Sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 9 dimineața, ne facem încălzirea și transmitem 3 ore live din parcul Circului. Copii, părinți și bunici vor cunoaște echipa București FM și artiștii Circului Metropolitan. Vor afla lucruri din culisele arenei, dar și din spatele microfonului și vor asista la momente artistice speciale.

La ora 15:30, sărbătorim în arena Circului Metropolitan, împreună cu ascultătorii, cei 34 de ani de emisie București FM, dar și Ziua Mondială a Circului, aplaudăm artiștii din spectacol și ne lăsăm fermecați de frumusețea și diversitatea artei circului.

Spectacolul AcroGrafica este un show actual și tulburător, un melanj savuros de umor și numere de acrobație și dresaj executate de profesioniști ai arenei. Cu vizualuri spectaculoase, explozii de culoare, ritmuri sincopate și prezențele electrizante ale splendidelor cabaline, spectacolul semnat de Ama Butoiescu este unul fabulous, pentru întreaga familie.