Se întâmplă la Radio România Înapoi

Dan Șanta, reales vicepreședinte al COPEAM

Publicat: luni, 22 Aprilie 2024 , ora 10.01


În cadrul Adunării Generale a COPEAM - Conferința Permanentă a Audiovizualului Mediteraneean, care s-a desfășurat în data de 19 aprilie a.c. la Napoli, în Italia, Dan Șanta, Director Relații Internaționale Radio România, a fost reales vicepreședinte, pentru un mandat de 2 ani.

Membru al COPEAM din 2008, Radio România primește, prin această realegere, un nou vot de încredere în cadrul organizației, alături de care desfășoară proiecte de cooperare și schimburi de programe radiofonice și de jurnaliști de peste 15 ani.

COPEAM reunește 60 de membri din 26 de țări din Europa, Africa și Orientul Mijlociu și are ca scop dezvoltarea proiectelor de cooperare în domeniul audiovizualului și a programelor în coproducție, cu o atenție specială acordată formării jurnaliștilor și încurajării inovației și creativității în regiune. Sediul organizației este la Roma, iar secretariatul general este asigurat de RAI - Radiotelevisione Italiana. COPEAM inițiază campanii alături de UNESCO, Agenția ONU pentru Refugiați (UNHCR), UNAOC, FAO, IFAD, pe teme ca protejarea mediului, migrația sau egalitatea de gen.

Serviciul Comunicare și Relații Publice