Agenda de concert Înapoi

Corul Național de Cameră Madrigal concertează duminică, la Ateneul Român

Publicat: miercuri, 1 Aprilie 2015 , ora 11.21
Cu o tradiție de mai bine de jumătate de secol, Corul Național de Cameră Madrigal - Marin Constantin, dirijat de Anna Ungureanu, susține duminică, 5 aprilie 2015, la Sala Mare a Ateneului Român, concertul extraordinar de Paște.

Evenimentul ce are loc de Floriile credincioșilor ortodocși și de Sfintele Paște ale creștinilor catolici, va cuprinde un repertoriu specific acestei perioade: muzică românească bizantină, clasică și contemporană, muzică universală contemporană. Din concert nu va lipsi celebrul "Florilegiu bizantin", compus de fondatorul Corului Madrigal, Maestrul Marin Constantin. Pe parcursul programului se vor remarca soliștii Gabriel Bănică, Florian Costea, Doru Feraru și Anna Mirescu.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Bilete.ro, la Casieria Hotel Ibis București, Casieria Metrou Unirii 1 București, Casieria Palatul Copiilor București, Casieria Sălii Radio, la 520 de oficii poștale ale Companiei Naționale Poșta Română, în magazinele Inmedio și Germanos. Prețurile biletelor variază între 50 și 150 de lei.

Corul Madrigal a fost înființat în anul 1963 de către reputatul dirijor Marin Constantin, susținând până în prezent concerte pe cele mai prestigioase scene din Europa, America și Asia. În cadrul celei de-a XXI-a ediții a Festivalului Internațional "George Enescu" (2013), Corul Madrigal a primit Diploma și Trofeul UNESCO "50 de ani de excelență în patrimoniul muzical universal", din partea Federației Asociațiilor, Cluburilor și Centrelor pentru UNESCO din Europa și America de Nord, în semn de omagiu și recunoaștere a întregii activități desfășurate.