ACUM:
16.30
Armonii preclasice (R)
O oază de liniște și echilibru.
Urmează: 17.30 Free
Apoi: 18.00 Planeta jazz De la swing la stilul anilor 2000, marile nume ale jazzului.

Se întâmplă la Radio România Înapoi

Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanța - Brățara de Vacanță

Publicat: marți, 16 Iunie 2015 , ora 11.07

Radio Constanța, Farmaciile Vivat, Acutil și Crucea Roșie Română, filiala Constanța au lansat cea de-a șasea ediție a campaniei Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanța - Brățara de Vacanță.

Anul acesta, vor fi oferite 32.000 de brățări din Supertek 1, material asemănător hârtiei cerate, rezistent la apă, pe care vor fi inscripționate câteva elemente de identificare pentru a face ușoară găsirea copilului, dacă se pierde pe plajă. Brățara va fi personalizată cu numele copilului, un număr de telefon al părinților și numărul de telefon al redacției Radio Constanța - Radio Vacanța.

Campania Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanța se desfășoară până pe 1 septembrie și presupune ieșiri pe plajă cu voluntarii de la Crucea Roșie - filiala Constanța, în toate stațiunile.

Brățările vor fi distribuite pe plajă și prin intermediul farmaciilor Vivat din toată țara, dar și în unitățile hoteliere de pe litoral și din Delta Dunării. De asemenea, prin intermediul proiectului i-tour.ro, vor fi tipărite și distribuite 25.000 de hărți cu stațiunile de pe litoral, dar și cu traseele turistice din Dobrogea.

Ca o noutate, anul acesta Brățara de Vacanță va ajunge și în Delta Dunării. Directorul Navrom Delta Tulcea, Nicolae Chichi: "Ne-am aliniat foarte rapid proiectului Radio Vacanța Brățara de Vacanță. Copiii intră în vacanță, încep să vină la mare și, pe navele noastre, deja vrem să ia un prim contact cu acest program. Cu certitudine vor ajunge mult mai rapid alături de însoțitorii lor. Prima lor cursă în tabăra de la Sulina va fi în 29 iunie și programul de termină în august."

Brățara de Vacanță este destinată familiilor care ajung în stațiunile de pe Litoral, interesate de siguranța copiilor lor, grupurilor de copii veniți în tabără sau cantonament alături de profesori, antrenori sau educatoare. Beneficiarii direcți ai campaniei sunt copiii cu vârste între 0 și 7 ani care poartă brățara de vacanță.

Campania Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanța - Brățara de Vacanță a fost lansată în anul 2010 ca inițiativă Radio Constanța și se bucură de sprijinul hotelierilor și operatorilor de turism.