Agenda de concert Înapoi

Concert în cinstea super eroilor, pe 13 septembrie, în Herăstrău

Publicat: luni, 8 Septembrie 2014 , ora 15.13
În mai puțin de o săptămână, scena Teatrului de Vara din Herastrău se va transforma într-un spectacol inedit de lumini și culoare. Exact cum le place super eroilor. Și asta pentru că pe 13 septembrie, de la orele 20.30 are loc concertul "Aventurile fantastice ale lui Peer Gynt", cu soundtrack-urile filmelor celebre și animațiilor Disney.

Actorul Marius Manole și Bucharest Festival Orchestra, dirijată de Cristian Lupeș, aduc astfel în fața publicului una dintre cele mai inedite colaborări ale anului: muzică simfonică și teatru.

Pentru că este un concert despre super eroi, magia se întâmplă în primul rând pe scenă, pe care o vom vedea schimbată pe rând într-un castel și apoi într-o corabie "cu toate pânzele sus". Orchestra va cânta înconjurată de ape, pe o corabie realizată din lumini.

,,Este ceva foarte nou pentru mine și e păcat să nu încerci ceva dacă ți se propune și ți se oferă ceva nou și ceva ce n-ai mai făcut niciodată. În străinătate acest tip de spectacol e destul de practicat și mulți actori mari de la Hollywood, de exemplu Jeremy Irons și mulți alții, fac tipul ăsta de spectacol", a mai spus Marius Manole.
Pe lângă decorul spectaculos, pe cele două panouri din stânga și dreapta scenei vor rula proiectii din pelicule celebre care să întregească atmosfera de poveste.

Biletele pentru spectacolul de pe 13 septembrie se găsesc în rețeaua Eventim, dar și în reprezentanțele Orange, Vodafone, Germanos, în magazinele Carrefour și în librăriile Humanitas și Cărturești.

Studenții și pensionarii beneficiază de reduceri, iar persoanele cu dizabilități au parte de intrare GRATUITĂ, pentru că super eroii nu au nevoie de bilet!