Agenda de concert Înapoi

Concert extraordinar 'Stradivarius Fantasia' - Răzvan Stoica și Andreea Stoica

Publicat: marți, 10 Iunie 2014 , ora 15.13

Intermusici Artist Management, companie de renume printre companiile de management artistic și cultural, împreună cu Teatrul Odeon, vă invită, vineri, 20 iunie 2014, de la orele 19:00 la Sala Majestic a Teatrului Odeon, să participați la concertul extraordinar "STRADIVARIUS FANTASIA", concert susținut de Răzvan & Andreea STOICA.

Cei doi artiști de renume internațional, violonistul Răzvan Stoica si pianista Andreea Stoica, ne vor încânta cu măiestria lor într-un program muzical de excepție ce cuprinde Fantezia "Carmen" de Georges Bizet - Waxman, Niccolo Paganini, Saint - Saens si alte piese de virtuozitate.

Violonistul român Răzvan Stoica a primit titlul de Noul talent al anului 2013 la concursul "New Talent" de la Bratislava, fiind primul muzician român care reușește această performanță în istoria de 44 de ani a acestui concurs, inițiat de Sir Yehudi Menuhin. "New Talent" este cea mai importantă competiție pentru tineri instrumentiști între 18 și 28 ani derulată sub semnul Uniunii Europene de Radio. Radio România Muzical îl recomandă pe Răzvan Stoica drept una dintre noile stele ale violonisticii românești. Are în palmares aproape 30 de premii naționale și internaționale. Din 2009, violonistul român cântă pe o vioară Stradivarius, Queen ex¬Ernst din 1729, pe care a câștigat-o la o competiție desfășurată la Salzburg, unde a avut 170 de contracandidați.

Începând cu anul 2014, Răzvan Stoica, împreună cu sora sa, pianista Andreea Stoica ne-au onorat cu prezența și pe scenele din România. Ne-au încântat nu numai prin concertele susținute în București și Brașov, ci și prin ascensiunea de care se bucură, binemeritată de altfel, tânărul violonist Răzvan Stoica fiind premiat la Gala Radio România Cultural cu Premiul Special "In Memoriam Iosif Sava"!

Mai multe informații despre cei doi artiști puteți obține accesând: www.razvanstoica.com

Concertul are loc vineri 20 iunie, ora 19:00, Sala Majestic a Teatrului Odeon Durata concertului: 1h 30' (cu pauza). Prețul biletelor: 31,80 lei și 15,90 lei.

Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete a Teatrului Odeon și online la www.teatrul-odeon.ro