Agenda de concert Înapoi

Concert Aniversar 'I Love Verdi': Arii și uverturi din opere celebre

Publicat: vineri, 17 Februarie 2017 , ora 8.58
Te invităm să sărbătorim 10 ani de "Fundația Calea Victoriei" cu o seară muzicală plină de strălucire și emoție, sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare.

În 4 aprilie, de la ora 19.00, la Concertul Aniversar "I LOVE VERDI" de la Sala Radio, operele celui mai iubit compozitor italian ne vor aduce inspirație, vitalitate și multă bucurie sonoră.

Genialul compozitor Giuseppe Verdi își construia personajele având în minte oameni adevărați, cu care te puteai întâlni în viața reală, spune dirijorul Tiberiu Soare. Impetuoasa Violetta și pasionalul Alfredo, Gilda cea ingenuă și libertinul Duce, curajoasa Aida și Radames cel loial sunt eroi în care ne putem regăsi experiențe personale, visuri și frământări.

Te invităm să îi descoperi pe eroii imaginați de Verdi și să asculți poveștile lor melodioase, la acest concert susținut de soliști vocali talentați, apreciați de publicul meloman din țară și din străinătate: soprana Irina Iordăchescu, tenorul Hector Lopez, baritonul Ionuț Pascu, alături de tinerii muzicieni din Symphactory Orchestra.

Ne vom delecta împreună cu arii celebre din Traviata, Rigoletto, Aida, Nabucco, Trubadurul și Forța destinului.

De 10 ani, Fundația Calea Victoriei inspiră prin Arte și Cultură publicul de toate vârstele, prin cursuri și evenimente interactive și originale, ce animă viața capitalei.

Concertul "I Love Verdi" este primul eveniment prin care sărbătorim un deceniu de aventuri culturale independente, alături de prietenii noștri, publicul și partenerii noștri.

La finalul concertului, publicul va avea ocazia să se întâlnească în foaier cu dirijorul Tiberiu Soare și cu cei trei soliști, pentru a face fotografii și a împărtăși impresii despre concert. De asemenea, Tiberiu Soare va acorda autografe pe cartea sa "Nouă povești muzicale".

Biletele la Concertul de Gală "I love Verdi" se pot achiziționa numai prin rețeaua Eventim: magazinele Vodafone, Orange, Germanos, Carrefour, librăriile Cărturești și Humanitas, benzinăriile OMV sau online, de aici.

Categorii de bilete:

Categoria I - 120 ron

Categoria II - 100 ron

Categoria III - 85 ron

 

Evenimentul este realizat cu sprijinul: Bondoc& Asociații, 7Card, Grand Hotel Continental, Aqua Carpatica și al Universității Naționale de Muzică din București.

Detalii pe www.victoriei.ro, la adresa contact@victoriei.ro sau telefon 021-321.30.22

Parteneri media: TVR 3, Radio România Muzical, Radio România Cultural, eJobs, Metropotam, Hotnews, Psychologies, Unica, Revista Cariere, Cinemagia, Bucharest Gentleman, Bucharest City App, Igloo, Șapte Seri, Bookblog, Bucureștii Vechi și Noi, Bookhub, Zile și Nopți, Suplimentul de Cultură, Infomusic.

***

Fundația Calea Victoriei este singurul loc din București în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii și în care întâlnești cea mai mare varietate de cursuri și evenimente culturale. De peste 10 ani inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați. Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori.

Ne mândrim cu peste 50 000 de cursanți care au participat la proiectele noastre și cu peste 2000 de tineri care au beneficiat de burse (participare gratuită la cursurile preferate). Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în toți acești ani: Cercul Militar Național, Grand Hotel Continental, Universitatea Națională de Muzică din București, Banca Națională a României, Teatrul Odeon și Muzeul Cotroceni.