Se întâmplă la Radio România Înapoi

Comunicat al Societății Române de Radiodifuziune

Publicat: miercuri, 25 Ianuarie 2017 , ora 21.03

Referitor la informațiile vehiculate în mass-media, potrivit cărora proiecția finanțării de la bugetul de stat a Societății Române de Radiodifuziune pentru anul 2017 este cu 98% mai mare decât bugetul anului precedent, precizăm că suma prevăzută, 383 milioane lei, este sub media bugetelor din ultimii trei ani, care a fost de peste 400 milioane lei anual.

Nu este pentru prima oară când Radioul public se confruntă cu acuze nefondate, vehiculându-se informații în total dezacord cu realitatea. Ne exprimăm surprinderea și îngrijorarea că mass-media au publicat informații neverificate referitoare la Radio România.

Consiliul de Administrație al Societății Române de Radiodifuziune își reafirmă disponibilitatea pentru furnizarea de informații precise legate de activitatea Radioului public. Reconfirmăm angajamentul față de misiunea serviciului public de radiodifuziune precum și determinarea de a rămâne în continuare aceeași sursă de informare corectă și echidistantă a celor peste 4,5 milioane de ascultători.