Se întâmplă la Radio România Înapoi

Caravana Gaudeamus revine la Timișoara

Publicat: marți, 12 Iunie 2018 , ora 10.58
În plin an Centenar, Caravana Gaudeamus revine la Timișoara pentru ediția cu numărul 10. 100 de ani ai României, 90 de ani de Radio România și revenirea caravanei în viitoarea Capitală Culturală Europeană 2021, sunt, fiecare în sine, un motiv de sărbătoare. Radio România vă așteaptă între 13 și 17 iunie, în Piața Libertății, la un adevărat festin literar, pe măsura momentelor istorice pe care le aniversăm în acest an. Sărbătoarea cărții, reluată la cererea publicului timișorean, este organizată de Radio România, prin Echipa Gaudeamus și Radio Timișoara, cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara, și vă așteaptă peste câteva zile cu o ofertă de nerefuzat:

• Cele mai prestigioase edituri din România. Numărul mare al participanților și varietatea domeniilor editoriale abordate sunt garanția pentru o ofertă bogată, pentru toate gusturile, vârstele și preocupările;

• Importante reduceri de prețuri, inclusiv pentru titluri recente, pachete promoționale și serii de autor;

• Standul Centenar România, cu o bogată selecție de volume dedicate acestui moment istoric, care pot fi studiate aici și achiziționate de la standurile participanților;

• Tombola Gaudeamus, cu premii extrem de atractive - două tablete și un laptop oferite de IndECO Grup;

• Concursul Lectura la doi pași, adresat liceenilor și organizat de Radio România Timișoara, reprezentând etapa zonală a Concursului Național de Lectură Mircea Nedelciu.

• Campania de donații Cărțile se întorc acasă, prin intermediul căreia volumele donate la târg, de către vizitatori ajung, prin intermediul Radio România, în biblioteci publice din această zonă a țării.

Deschiderea oficială a ediției va avea loc miercuri, 13 iunie, la ora 12:00, și va fi precedată de o conferință de presă care se va desfășura începând cu ora 11:30, în incinta târgului. Programul de vizitare, adaptat zilelor lungi de vară, este următorul: miercuri - vineri, între orele 11:00 și 21:00, sâmbătă, între orele 10:00 și 21:00 și duminică, între orele 10:00 și 18:00. Intrarea este liberă.

Târgul Gaudeamus Timișoara - un eveniment organizat de Radio România. Parteneri: BRD Groupe Société Générale și IndEco Grup. Parteneri media: Agenda, Agenția de presă Rador, mediaTRUST, Publi Tim și Timiș online - www.tion.ro.