Se întâmplă la Radio România Înapoi

București FM face spectacol în Cartierul de Vest!

Publicat: luni, 29 Mai 2023 , ora 9.19

București FM invită copiii la cea mai frumoasă poveste: West Side Story, eveniment organizat pe 1 iunie, împreună cu Primăria Sectorului 6, Go4Fun și Road Grand Tour.

Pe Bulevardul Drumul Taberei între 9:00 și 18:00 se desfășoară Parada Micilor Bicicliști (ediția a 8-a) și West Side Kids Race, iar la amfiteatrul din parc București FM a pregătit spectacole, muzica și dans cu Teatrul Ion Creangă, Minunații lui Verdini, Opera Comica pentru Copii, magicianul Bogdan Muntean, Oana Ioniță și Dance Planet!

Sărbătorim Ziua Copilului împreună cu Parada Micilor Bicicliști West Side și lansăm o invitație la un stil de viață sănătos, prin sport și protejarea mediului înconjurător. Evenimentul este dedicat tuturor copiilor care iubesc bicicleta și senzația de libertate pe care aceasta o oferă.

Parada Micilor Bicicliști are ca scop promovarea mersului pe bicicletă, în siguranță, în rândul copiilor, de la cea mai fragedă vârstă și își propune să-i învețe pe cei mai tineri bicicliști regulile care trebuie respectate în timpul deplasării pe două roți, atât individual, cât și în pluton, într-un mediu sigur, relaxat și plin de veselie, ferit de orice trafic rutier.

În cadrul evenimentului, copiii vor avea și prima lor experiență de concurs la Kids Race. Competiția de ciclism West Side Kids Race se va desfășoară pe trasee adaptate și dedicate categoriei de vârstă. De la mic la mare, de la Pișpirică la 14 ani, îi invităm să pedaleze și să se întreacă în siguranță. Gazdele evenimentului, Go4Fun și RoadGrandTour, îi așteaptă pe cei mici la linia de start.

București FM, cu ajutorul teatrelor prietene, adună prichindeii la amfiteatrul distracției!

De la ora 10:30, Teatrul Ion Creangă prezintă Fata babei și fata moșului - o poveste amuzantă, despre două fete, una bună și harnică, altă cam leneșă și rea.

De la ora 11:30 Minunații lui Verdini fac magie și îi teleportează pe cei mici în baloane uriașe de săpun.

De la ora 14:00 dăm mai tare-n difuzoare și cântăm împreună cu micii artiști ai Operei Comice pentru Copii, apoi scoatem din pălărie un alt număr de magie: Bogdan Muntean și uimitoarele lui trucuri.

Iar de la ora 16:00 începe dansul, cu Oana Ioniță și copiii talentați de la Dance Planet.

Editurile Litera și Corint au pregătit cărți și le oferă micilor cutezători lectură de aventură, iar București FM asigură distracția și le face glasurile auzite.

Petrecem împreună cu cei mici o zi de poveste, pe 1 iunie, în Drumul Taberei. București FM a pregătit cea mai frumoasă poveste: West Side Story cu West Side Kids Race, Parada Micilor Bicicliști și super spectacole pentru cei mici! Vă invităm să fiți alături de noi în acestă aventură.

Detalii și înscrieri pentru paradă și competiții, pe: go4fun.ro/paradamicilorbiciclisti, roadgrandtour.ro/west-side-kids-race, facebook.com/events/2378910895604045.