Se întâmplă la Radio România Înapoi

București FM a mutat capitala distracției în cartierul de vest!

Publicat: sâmbătă, 3 Iunie 2023 , ora 9.06

București FM… Aici e Capitala distracției: în drumul Taberei! Asta s-a auzit prin târg și așa a fost!

Pe 1 iunie, West Side Story a fost cea mai frumoasă poveste bucureșteană pentru copii, indiferent de vârstă.

Mii de bucureșteni s-au bucurat de evenimentele desfășurate în parcul și pe bulevardul Drumul Taberei.

Bulevardul a fost luat cu asalt de prichindeii care au pornit în Parada Micilor Bicicliști, ediția a 8-a, un eveniment devenit tradițional și organizat de GO4FUN.

Alex Ciocan, multiplul campion național de ciclism, și-a făcut încălzirea pentru Turul Franței și a comentat West Side Kids Race, o super competiție organizată deRoad Grand Tour, desfășurată pe grupe de vârstă (de la 2 la 14 ani), respectând regulamentele Federației Române de Ciclism.

La amfiteatrul din parc, București FM a făcut spectacol! Elena Zagaican, aka Zaga, a dat tonul distracției și i-a purtat pe cei mici într-o călătorie plină de surprize, cu teatru, magie, muzică și dans. Cu bagheta sa magică a adus pe scenă artiști mari și mici care au vrăjit audiența.

Teatrul Ion Creangă, Opera Comică pentru Copii, Minunații lui Verdini, magicianul Bogdan Muntean, Oana Ioniță și Dance Planet au fost surprizele pregătite de București FM.

Locuitorii Sectorului 6 au sărbătorit într-o zi cât alții în 3: Ziua Internațională a Copilului (1 iunie), Ziua mondială a bicicletei ( 3 iunie), Ziua mondială a mediului (5 iunie).

80 de artiști mari și mici au evoluat pe scenă, sute de spectatori s-au aflat în fiecare moment pe treptele amfiteatrului, peste 1200 de copii au participat la Parada Micilor Bicicliști și la West Side Kids Race.

Conform jandarmeriei, 4000 de oameni s-au aflat în același moment la evenimentul West Side Story.

Povestea merge mai departe, în cartierul de vest ! Organizatorii București FM, Go4 Fun, Road Grand Tour și Primăria Sectorului 6 își doresc ca West Side Story să devină un brand comunitar, manifest pentru un stil de viață sănătos, sustenabil, prietenos cu mediul.