Se întâmplă la Radio România Înapoi

București FM pe Calea Victoriei!

Publicat: marți, 20 Septembrie 2022 , ora 14.12

Radioul Capitalei a ieșit în stradă și a sărbătorit împreună cu ascultătorii cei 563 de ani de existență ai orașului.

Prefațând ziua aniversară cu mesaje și urări de la bucureșteni, cu vorbe bune și energie pozitivă, București FM a transmis sâmbătă și duminică live între orele 15:00 și 19:00, în cadrul evenimentului Străzi Deschise organizat de Primăria Capitalei prin intermediul ARCUB.

A fost un City Break all inclusive, realizat de Tiberiu Păun și echipa București FM cu muzică, multe concursuri și multe mesaje pentru Bucureștiul de azi, speranțe și proiecții pentru Bucureștiul de mâine.

La microfonul București FM, locuitorii Capitalei și-au spus dorințele, au povestit despre locurile preferate, despre efervescența orașului, despre cât de cool și uncool poate fi bătrânul București, despre lipsurile cotidiene și prea plinul urban, au depănat amintiri și au făcut declarații. De dragoste și de intenții.

Tot de dragoste au fost și mesajele sosite de la turiștii străini aflați în vacanță în București, bucuroși să descopere un oraș surprinzător, efervescent și oamenii frumoși care îi colorează străzile.

A fost un weekend în care bucureștenii au lăsat deoparte grijile cotidiene și problemele organice ale orașului și au urat împreună bătrânului București "Forța fie cu tine". Forța schimbării în bine!

Pentru că Bucureștiul merită tot ce-i mai bun, iar noi suntem cei ce îl redesenăm în fiecare zi, modelându-l după chipul și asemănarea noastră.

București așa cum ești!

Și nu ne oprim aici: luni și marți, pe Instagram-ul București FM, așteptăm urările bucureștenilor și le întâmpinăm cu mesaje video personalizate de la fiecare realizator în parte.

București FM - Aici e Capitala!

Serviciul Comunicare și Relații Publice