Agenda de concert Înapoi

Bucharest Opera Festival - All Puccini Edition

Publicat: marți, 16 Aprilie 2024 , ora 10.59

Anul centenar puccinian este sărbătorit la Opera Națională București prin cea de-a treia ediție Bucharest Opera Festival care se va desfășura în perioada 7-16 iunie 2024.

Bucharest Opera Festival - All Puccini Edition are pe afiș în cele 10 seri de festival, nu mai puțin de 8 producții din creația marelui compozitor, un spectacol semi-staged, o gală de operă și 10 teatre: Opera Maghiară de Stat din Budapesta, Daegu Opera Festival din Coreea, Opera Națională Română Iași, Opera Națională Română din Cluj Napoca, Opera Națională Română Timișoara, Opera Maghiară din Cluj-Napoca, Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" din Constanța, Opera din Brașov, Teatrul de Operă și Operetă "Nae Leonard" din Galați și, bineînțeles, Opera Națională din București.

Peste 1500 de muzicieni, balerini, personal artistic și tehnic vor fi prezenți pe scenă, în fosă și în culise la Bucharest Opera Festival - All Puccini Edition.

Un festival care aduce la București cele mai importante teatre de operă și balet din România și nu numai, dând posibilitatea publicului de a experimenta călătorii culturale diversificate.


Programul festivalului
este disponibil în link-ul: https://operanb.ro/calendar/?luna=06&anul=2024

Bilete pe http://tickets.operanb.ro/ și de la Casa de Bilete a Operei Naționale București.