ACUM:
15.25
Concerte de 5 stele
primite prin Uniunea Europeană de Radio
Urmează: 17.00 Perpetuum mobile Actualitate, muzică bună, educație și ... un tonus optimist la final de zi.
Apoi: 18.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.

Agenda de concert Înapoi

Biletele la concertul Teodorei Enache-Brody s-au pus în vânzare pe site-ul Operei

Publicat: marți, 31 August 2021 , ora 8.25

Biletele la concertul Unind Lumi - De la Beethoven la Enescu care va fi susținut de cunoscuta interpretă Teodora Enache-Brody pe 18 septembrie, în seria București Creativ a Festivalului Enescu, au fost puse în vânzare pe site-ul Operei Naționale, la acest link. Numărul de locuri care vor putea fi ocupate reprezintă 70% din capacitatea sălii.

Concertul va marca lansarea CD-ului Unind Lumi - De la Beethoven la Enescu și va avea loc la Opera Națională București, la ora 20.00. Teodora Enache va interpreta împreună cu Călin Grigoriu la chitară, Andrei Kivu la violoncel, Joca Perpignan la percuție, precum și cu Corul Operei Române, în calitate de invitat special.

"Acest concert este de fapt o invitație pentru toți cei cărora le place muzica clasică, jazz-ul, sau Doina să descopere ce pot trăi într-o călătorie la întâlnirea dintre aceste stiluri muzicale. Vom face împreună această călătorie, prin interpretările vocale ale unor lucrări de muzică clasică. Cu câtă bucurie și emoție am realizat acest nou CD împreună cu colegii mei! A fost o expriență prin care, unind lumi cu ajutorului sunetului, am ajuns la acel loc adânc, unde cu toții suntem unul. Sper ca și publicul nostru să aibă această experiență. Ne auzim în sala de concert, pe 18 septembrie!", a declarat Teodora Enache-Brody.

În concert și pe CD, Teodora Brody va prezenta versiuni vocale unice în lume ale unor opusuri clasice instrumentale, dintre care unele în premieră: Rapsodiile I și a II-a de George Enescu, Patetica și Moonlight Sonata de Beethoven; Dansurile românești de Bartok și Canon de J. Pachelbel.

Aceasta este a doua participare a Teodorei Brody la evenimentele sub umbrela Festivalului Internațional George Enescu, după concertul din 2019 care a fost sold-out. Materialul prezentat la concertul din 2019, împreună cu Călin Grigoriu, chitară; Joca Perpignan, percuție; violoncelistul Răzvan Suma, invitat special, a fost înregistrat la Studioul Heinz Hess din Frankfurt, Art of June Studios, pentru a-l lansa cu ocazia Festivalului Internațional George Enescu 2021, împreună cu un nou concert.

Concertul are loc în seria București Creativ, prin care Festivalul Enescu încurajează cele mai diverse forme de expresie artistică, inspirate din muzica și moștenirea lui George Enescu.

Regulile de acces ale Operei Naționale:

Pentru ne bucura în siguranță de fiecare spectacol, reprezentațiile au fost adaptate și nu depășesc o durată de maximum 2 ore, conform normelor oficiale în vigoare. Vă reamintim că purtarea măștii este obligatorie, se va respecta distanțarea socială, iar spectacolul nu are pauză. Accesul în sala de spectacole se va realiza cu o oră înainte de a începe reprezentația, în baza biletului (fizic sau electronic). Pentru a participa la spectacolele Operei Naționale București vaccinarea nu este obligatorie. Gradul de ocupare al sălii în acest moment este de 70% conform normelor actuale în vigoare.