Se întâmplă la Radio România Înapoi

BE FM & Play the Book!

Publicat: marți, 19 Noiembrie 2019 , ora 14.39

Evenimentele București FM la Gaudeamus Radio România

București FM respectă tradiția și continuă și în acest an campania 9 Scriitori din 9-a Generație, dar și seria evenimentelor cu care și-a obișnuit ascultătorii, prezenți în cadrul Târgului de Carte Gaudeamus Radio România.

Joi, 21 noiembrie, de la ora 15:00, Cristina Toma, realizatoarea emisiunii Întâlniri capitale, vă invită la un dialog cu scriitorii Laura Gotz și Cosmin Perta.

Vineri 22 noiembrie, între orele 14:00 și 15:00, București FM organizează un concurs în trei runde pentru vizitatorii standului și oferă ca premii cărți de la editurile partenere și obiecte promoționale.

De la ora 16:00, București FM, alături de editura Integral, face oficiile și prezintă Scrisori și fotografii din Marele Război de Alexander MacLennan (Răzvan Ursuleanu, realizatorul liniei zilnice În comunitate) acum în ediție cvadrilingvă.

La ora 17:00, scriitoarea Laura Gotz își lansează, la standul București FM, volumul 3 din seria Armata Reginei. Vrăjitoare și dragoni recreează atmosfera fantasy din trilogia cu același nume.

Sâmbătă, 23 noiembrie, de la ora 12:00, Mihaela Ioniță și Răzvan Ursuleanu sunt în direct pe 98,3 cu Doina Ruști într-o emisiune dedicată locurilor de poveste din București. În cadrul emisiunii vor fi desemnați prin tragere la sorți, cu ajutorul site-ului independent random.org, câștigătorii concursului Be FM & Play the Book.

De la 16:30 Bucuresti FM te așteaptă cu povestea Trupei VUNK. Cornel Ilie își lansează cartea DÉjÀ-VU 25 de ani de VUNK, apărută la editura Curtea Veche Publishing.

Există cărți cu potențial de hit care nu ajung la public! București FM ți le pune în playlist!

Serviciul Comunicare și Relații Publice