ACUM:
18.00
Jazzy hour cu Berti Barbera (R)

Urmează: 19.00 Seara de operă Marile spectacole ale prezentului, în direct sau înregistrate.
Apoi: 22.00 Grădina de... sunete (R) Marea muzică, dincolo de cuvinte: într-o grădină paradisiacă.

Se întâmplă la Radio România Înapoi

Aviz favorabil raportului de execuție bugetară al SRR pentru anul 2014

Publicat: miercuri, 17 Iunie 2015 , ora 9.30
Comisia pentru Buget a Camerei Deputaților a dat în unanimitate aviz favorabil raportului de execuție bugetară al SRR pentru anul 2014.

Președintele-director general al Societății Române de Radiodifuziune, Ovidiu Miculescu, a ținut să precizeze că anul 2014 a fost cel mai bun din punct de vedere financiar, începând din decembrie 1989.

Perioada 2013 - 2014 a adus creșteri în toate sectoarele, iar Radio România a devenit, astfel, lider de piață la nivel național, urban și în municipiul București.

Profitul pe anul 2014 a fost de 7,7 milioane lei, iar instituția nu are credite și nu înregistrează întârzieri la plata facturilor, a mai afirmat Ovidiu Miculescu.

Totodată, Radioul public este parte a mai multor organizații internaționale de profil și în contextul instituțiilor similare din alte țări, reprezintă un exemplu de bune practici.

Parlamentarii din Comisia de Buget-Finanțe a Camerei Deputaților au felicitat Societatea Română de Radiodifuziune pentru echidistanța politică, dar și pentru calitatea emisiunilor culturale. Raportul SRR a primit aviz favorabil și de la Comisia de Buget-Finanțe din Senatul României.