Interviuri Înapoi

AUDIO. Interviu cu Bianca Ionescu-Ballo - Manager al Teatrului Național de Operetă și Musical 'Ion Dacian'

Publicat: vineri, 10 Martie 2017 , ora 13.09

În 12 martie,Teatrul Național de Operetă și Musical "Ion Dacian" în parteneriat cu Palatul Național al Copiilor invită publicul la un concert extraodinar de muzică de operetă, musical și canțonetă sub bagheta dirijorului George Balint. Despre acest eveniment desfășurat începând cu ora 19.00 în Sala Mare, ne-a vorbit Bianca Ionescu-Ballo - Manager Director General Interimar.

Bianca Ionescu, v-am invitat să ne vorbiți despre evenimentul din 12 martie, un eveniment care marchează începutul unei serii de spectacole pregătite de Teatrul Național de Operetă și Musical "Ion Dacian".

Este vorba de primul concert mare cu Orchestra Teatrului Național de Operetă și Musical "Ion Dacian" de la reînființarea acestuia, la începutul anului. Este o propunere a noastră acest concert de pe data de 12, propunerea de a prezenta și de a-i face vizibili un pic mai mult decât sunt fiecare dintre ei pe cei trei tenori - noile achiziții de valoare ale teatrului nostru. E vorba de George Ionuț Vârban, Andrei Pleșca și Bogdan Lupea. Sub bagheta dirijorului George Balint vor cânta câteva secvențe de excepție de operetă, de canțonetă și musical. Și aș spune câteva titluri care, sigur, îi vor incita pe spectatori; e vorba de "O, sole mio", "Funiculi, funicula", "Torna suriento", "West Side Story", "Secretul lui Marco Polo" și, bineînțeles, vor fi și surprize. Îi prezint pe acești trei tenori ca fiind cu reale calități vocale și actoricești, pe care abia așteptăm să-i vedem distribuiți și în alte spectacole și îi invităm pe spectatorii fideli ai teatrului de operetă să ne calce pragul, să-i urmărească în acțiune pe soliștii lor îndrăgiți și să ne fie alături în demersul de a recâștiga prin evenimente de calitate prestigiul Teatrului de Operetă "Ion Dacian".


Este un eveniment în parteneriat cu Palatul Național al Copiilor.

Este adevărat. Ei ne sunt gazde. Am dori să avem o colaborare frumoasă în continuare pentru că, iată, noi am mai stabilit câteva titluri. Îi așteptăm pe spectatori la Sala Mare a Palatului Național al Copiilor din B-dul Tineretului nr. 8-10, sectorul 4. Celelalte titluri pe care le propunem, cum ar fi "Victoria și al ei husar" sau "Țara Surâsului"…


În afară de cele două titluri pe care le-ați anunțat, ce alte surprize mai pregătiți iubitorilor de operetă?

Îi așteptăm pe data de 26 martie la un spectacol de muzică de film și musical; este vorba despre muzica de pe diferite coloane sonore de film , dar și filme muzicale sau spectacole muzicale în care totul este mai mult sau mai puțin cântat. Pe data de 1 aprilie, propunem spectacolul în patru personaje "London a new story".
Interviu realizat de Jeanine Costache