Evenimentele săptămânii Înapoi

Audiență – record pentru Radio România Muzical

Publicat: marți, 16 Ianuarie 2024 , ora 15.36
În 15 ianuarie 2024, Asociația pentru Radio Audiență (ARA) a publicat rezultatele audiențelor posturilor de radio, pentru intervalul 28 august - 17 decembrie 2023.

Radio România Muzical înregistrează în București (singura zonă unde este măsurat) cota de piață istorică de 2.1%, cea mai mare înregistrată vreodată de Radio România Muzical; de trei ori mai mare față de valul similar din 2022 și de două ori mai mare față de valul anterior din 2023.

Radio România Muzical înregistrează o cotă de piață mai mare decât cunoscute posturi comerciale, situându-se pe poziția 10 din 20 în topul celor mai ascultate posturi de radio din capitală.

Vrem să mulțumim tuturor ascultătorilor noștri, acelora din ce în ce mai mulți care apreciază Valoarea în muzică, dar și în jurnalismul muzical.

Și vă promitem că și în continuare, oricând veți deschide Radio România Muzical, veți descoperi Valoarea și o fereastră către o lume mai bună. Nu cifrele de audiență sunt cele care ne emoționează pe noi, ci faptul că ele exprimă că, în România, numărul celor care aleg calitatea este semnificativ și acest lucru ne dă speranță pentru viitor. Pentru noi și pentru copiii noștri, ai tuturor.