Agenda de concert Înapoi

Astăzi este ultima zi de înscrieri la Concursul Național De Pian "Musica Mundi" - Premiul cel Mare - o pianină Perzina de 4500 euro!

Publicat: joi, 6 Iunie 2019 , ora 16.20


8-9 Iunie, Casa Pianelor Boem & Bol, Bucuresti

În week-end-ul 8-9 iunie va avea loc editia a V-a a Concursului Național de Pian "Musica Mundi", un concurs unic în România prin anvergura și valoarea premiilor. Marele Premiu al Concursului este o Pianina Acustica Marca Perzina, in valoare de 4500 de euro. Premiul este oferit de Casa Pianelor Boem & Bol, cel mai mare magazin de piane acustice din Romania.

Înscrierile se mai pot face doar astazi, 5 iunie, la datele de contact: office@casapianelor.ro; telefon: 0785 442 284

Competiția este organizată de Casa Pianelor Boem & Bol (www.casapianelor.ro), impreună cu Scoala de Muzica Boem Club (www.boemclub.ro) si va avea loc la Casa Pianelor Boem & Bol, Sediul Dorobanți, Intrarea Bitolia, nr.65, Sector 1, Bucuresti.

Concursul se adreseaza elevilor din sistemul preuniversitar (invatamant prescolar, primar, gimnazial si liceal), pe secțiuni - pian amatori, pian complementar, pian principal, pian 4 mâini și niveluri - incepator, avansat (pe clase si ani de studiu).

Repertoriul trebuie sa cuprinda 2 piese diferite ca stil, epoca, gen, forma, caracter. Minutaj prescolari: 4 min, primar 6 min, gimnazial 10 min, liceal 14 min. Pentru sectiunea pian amatori, pian complementar si pian la 4 maini se accepta reductiile si se poate canta de pe partitura. Pentru sectiunea Pian Principal se canta din memorie. Toti participantii vor canta fara repetitii.

Juriul va fi format din: Razvan Dragnea, Pianist, Alexandru Burca, Pianist, Roland Bol - Presedintele Juriului si Presedinte Bol Pianos.

Participantii vor putea castiga premii surpriza din partea partenerilor, diplome, trofee si medalii. Juriul concursului va fi format din personalitati din domeniul pianului, muzicieni, experti in domeniu si profesori de pian. Toate informatiile referitoare la concurs se gasesc in Regulamentul Concursului: https://boemclub.ro/regulament-2019-concursul-national-de-pian-musica-mundi/

Concursul National de Pian "Musica Mundi" isi propune sa sprijine dezvoltarea muzicala in Romania si studiul pianului, incurajand cat mai multi copii si tineri in aprofundarea tainei pianului.