Agenda de concert Înapoi

Arad International Master Classes

Publicat: vineri, 19 Mai 2023 , ora 16.40


În perioada 6-19 august 2023, Consulatul Onorific al României la Winchester și Centrum Education through Music din UK în parteneriat cu London Master Classes, asociație care cultivă talente muzicale în UK de peste 30 de ani, organizează Arad International Master Classes.

Având sprijinul Primăriei Municipiului Arad, al Filarmonicii Arad, al Liceului de Artă 'Sabin Drăgoi" și Casa Pianului, evenimentul va avea loc în binecunoscuta sală de concerte a filarmonicii din Arad. Elevii care vor trece audiția vor avea ocazia să lucreze cu nume precum Andrei Gavrilov, Norma Fisher, Gyorgy Pauk, David Waterman, Nelly Miricioiu, Benjamin Zander și să cânte în concertul laureaților.

Toate informațiile sunt disponibile pe site-ul nostru www.centrumeducation.com/masterclasses <http://www.centrumeducation.com/masterclasses>, de pe care se vor putea descărca toate documentele necesare, inclusiv broșura pe care o veți găsi atașată.

CENTRUM EDUCAȚIE PRIN MUZICĂ

Centrum este o companie britanică care lucrează cu mediul academic, cu organizații de cercetare și dezvoltare, industrii mai largi și indivizi pentru a recunoaște beneficiile încorporării muzicii clasice în afaceri și societate.

Scopul Centrum este de a-și asuma un rol de lider folosind muzica clasică ca instrument practic pentru a îmbunătăți performanța oamenilor în viața lor de zi cu zi.

Mai mult, Centrum organizeaza evenimente culturale și masterclass-uri în cooperare cu artiști prestigioși, locații culturale și instituții de învățământ.