Agenda de concert Înapoi

Anulare evenimente - Opera Brașov

Publicat: luni, 12 Octombrie 2020 , ora 15.14


Dragi spectatori,

Chiar dacă am dorit să nu ajungem în situația de a ne schimba planurile artistice și de a anula întâlnirile, atât de dragi, cu dumneavoastră, pericolul (care planează asupra tuturor) ne aduce în situația de a ne gândi la sănătatea și siguranța celor apropiați: publicul spectator, artiști și întreg personalul care slujește Opera.

Astfel, deși au fost luate toate măsurile de prevenție și combatere a Sars-COV-2 și au fost respectate cu strictețe regulile impuse, vrem să evităm orice situație care ar pune în pericol sănătatea noastră, a tuturor. "Inevitabilul s-a întâmplat și la noi, a apărut primul caz confirmat, cu simptome foarte, foarte ușoare. Noi, în continuare, o să păstrăm toate măsurile de siguranță. Instituția noastră nu a fost închisă, având în vedere faptul că am lucrat toată vara. De aceea, am hotărât ca din acest moment să avem două săptămâni de concediu, aceste două săptămâni reprezentând pentru noi un moment de relaxare și, în același timp, vom respecta și măsurile care se vor lua de către cei de la DSP", afirmă Mihai Irimia, directorul artistic al Operei Brașov.

De aceea, din motive de siguranță sanitară, evenimentele programate în această lună: "Frumoasa din Pădurea Adormită", "Gala Verdi" și "Divertisment de toamnă" se anulează!

Contravaloarea biletelor la aceste spectacole se returnează, fizic, pentru biletele cumpărate de la casieria Operei Brașov sau online, pentru cele achiziționate de pe site-ul www.bilet.ro.

Vă mulțumim tuturor pentru înțelegere!