Se întâmplă la Radio România Înapoi

A fost desemnat primul câștigător al campaniei 'Călătorește-ți visul' cu Radio România Actualități

Publicat: luni, 24 Noiembrie 2014 , ora 15.01

A fost ales câștigătorul primului concurs al campaniei Călătorește-ți visul. Radio România Actualități și eSKY.ro au desemnat ascultătorul care se va bucura de o excursie la Târgul de Crăciun de la Nürnberg, în week-end-ul 13-14 decembrie 2014.

Premiul a fost acordat în emisiunea Ca pe roate, duminică 23 noiembrie 2014, de realizatorul Dan Creța, care a avut-o alături în studio pe Carla Boangiu, director general eSKY.ro.

Câștigătoarea excursiei la Târgul de Crăciun de la Nürnberg este Rodica Ionescu, din Ploiești. Conform regulamentului dânsa a fost cea care a efectuat cel de-al cincelea apel telefonic valid, la numărul anunțat pe post, în intervalul celor cinci minute acordate finalei.

La această ediție a concursului s-au primit peste 6.000 de telefoane. Ceilalți patru ascultători care au sunat înaintea apelului câștigător vor primi din partea organizatorilor tricoul personalizat al campaniei. Aceștia sunt: Agapie Ifrim Nedelea, Mariana Oașe, Maria Carmen Bălțeanu și Mădălina Ștefan.

Concursurile campaniei Călătorește-ți visul vor continua la Radio România Actualități, cu premii lunare care constau din excursii pentru două persoane în destinații de top din Europa.

eSKY.ro este una dintre cele mai puternice agenții de turism din România, cu vânzare exclusiv online. Deține 28% cotă de piață, din segmentul vânzării online de bilete de avion de către agențiile de turism din România și face parte din grupul multinațional eSKY.PL Group, prezent în piețele din Polonia, Bulgaria, România și Brazilia.