ACUM:
10.00
Arpeggio
3 ore cu și despre Interpretul zilei, Opera si vedetele ei, CD Review.
Urmează: 12.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.
Apoi: 12.59 Promo RRM Detalii despre cele mai interesante emisiuni ale zilei.

Se întâmplă la Radio România Înapoi

2015 - 'Cel mai bun an din ultimii 25 de ani din istoria Radioului Public'

Publicat: vineri, 4 Decembrie 2015 , ora 10.05


2015 a fost cel mai bun an din ultimii 25 din istoria Radioului Public, a declarat Președintele - Director General al SRR, Ovidiu Miculescu.

La o conferință de presă în care a prezentat bilanțul activității Radio România, Ovidiu Miculescu a subliniat că Radioul Public continuă să-și păstreze credibilitatea, fapt demonstrat de cei aproape cinci milioane de ascultători, care aleg zilnic frecvențele postului public.

"Dacă în 2014 credem că acel an a fost cel mai bun an din istoria din ultimii 25 de ani ai Radioului, se pare că 2015 ne contrazice. 2015 se arată a fi un an foarte bun, un an în care audiențele generate de posturile noastre sunt mari, conducem piața de media în termeni de audiență pe market share, atât în urban, național și București. Operăm cu succes cele 15 posturi pe care le avem, 14 în România și cel de la Chișinău, din Republica Moldova. Dezvoltăm proiectele culturale într-un mod, credem noi, extrem de ofertant pentru publicul care ne plătește, oferindu-le momente și programe, proiecte speciale. Din punct de vedere financiar, Societatea Română de Radiodifuziune este într-un moment fast, nu are datorii, nici măcar întârzieri de facturi la plată", a spus Ovidiu Miculescu.

Președintele - Director General Ovidiu Miculescu a anunțat că, în 2016, Radio România se va concentra asupra dezvoltării componentei online, modernizarea arhivei de aur a posturtilor naționale și regionale, precum și a instituției.

El a mai spus că Radio România este unul dintre cele mai stabile servicii publice din Europa, pregătit să-și îndeplinească menirea în orice condiții și că nu este admisibil ca imaginea și credibilitatea instituției să fie compromise de persoane interesate și lipsite de reprezentativitate în interiorul SRR.

"Știm să facem lucrurile și credem noi că le facem bine și, în același timp, vom apăra această instituție pentru că merită, ne place profesia și o facem onest. Sărbători fericite și ascultați Radio România!", a spus Ovidiu Miculescu.