Se întâmplă la Radio România Înapoi

1 Iunie cu București Fm în Orășelul Copiilor

Publicat: luni, 3 Iunie 2013 , ora 16.07

Prima ediție a Jocurilor Olimpi(ti)ce, eveniment organizat de București FM de Ziua Copiilor, s-a bucurat de un succes extraordinar.

Zona Gării din Orășelul Copiilor a fost luată cu asalt încă de dimineață pe 1 Iunie.

Mii de copii însoțiți de părinți, bunici, mătuși, unchi, frați și surori mai mari s-au înscris la concursurile și jocurile competiției, arbitrate de Președinta Comitetului Olimpi(ti)c, Mirela Oprea.

Probele s-au desfășurat pe grupe de vârste și au fost câștigate de copii care au dovedit atenție, spontaneitate, agilitate, forță, îndemânare, talent.

Cele mai dificile încercări pentru olimpitici au fost: "ține de scaun, trage de funie, găsește jucăria, doi într-un tricou-proba de ștafetă, ține baloanele-n joc, slalom cu mingea, cu rolele printre obstacole" etc.

Toți participanții au fost ștampilați cu sigla Jocurilor Olimpi(ti)ce și au primit la cortul București fm baloane și acadele, iar câștigătorii competiției au fost premiați cu jucării de pluș, sesiuni de face-painting și figurine din baloane modelabile.

Concursurile au fost transmise în direct pe București fm - 98,3.

La Jocurile Olimpi(ti)ce nimeni nu a pierdut, toți copii s-au distrat pe cinste împreună cu echipa București fm.

În mod excepțional la prima ediție a Jocurilor Olimpi(ti)ce au participat și tăticii!

Dovezi care să susțină ceea ce v-am povestit găsiți și în imaginile surprinse la fața locului, mărturii care au fost postate pe site-ul www.bucurestifm.ro.