Ecouri din școli

Arhiva : 2023 | 2022 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 |

Feed-back proiect “ASCULTA 5 MINUTE DE MUZICĂ CLASICĂ"

Publicat: vineri, 27 Noiembrie 2020 , ora 15.21
 

Elevi ai Școlii Gimnaziale Nr. 13 Sibiu:


SORINA ELENA SOLOMON - clasa a VI-a A

Proiectul "Ascultă 5 minute de muzică clasică" îmi place foarte mult, mă bucur că la fiecare oră de muzică ascultăm piesele bine alese de organizatorii care îmi aduc zâmbetul pe buze și mă duc cu gândul la perioada în care au fost compuse. Mi-aș dori ca acest proiect să nu înceteze niciodată!


VANESA MARIA CIOCHIA - clasa a VI-a A

Proiectul este ok. E relaxant și plăcut. Am chiar și o sugestie, mai mult ca o recomandare de melodie clasică, frumoasă și cunoscută. :))))


ANAMARIA BARDAN - clasa a VII-a A

Proiectul "Ascultă 5 minute de muzică clasică" este foarte bine primit de mine și colegii mei. Ne îmbogățește cultura generală, aflăm foarte multe informații noi și interesante despre mulți compozitori și lucrările lor. Audiția este foarte plăcută și ne liniștește de toate grijile din timpul săptămânii, mai ales că avem muzica ultima oră, vinerea, practic un sfârșit de săptămână de mers la școală care ne pregătește pentru alta. Mie în special îmi plac întrebările de la sfârșit și ultima parte a audiției în care este o mică prezentare despre ceea ce am ascultat. Eu aș vrea să se continue proiectul cât de mult este posibil. O notă pe final 100/10.


ANTONIA MARIA COLCIERU - clasa a VII-a A

Proiectul "Ascultă 5 minute de muzică clasică" mă ajută să mă calmez când sunt agitată și îmi îmbunătățește cultura generală.


ANTONIO DAVID SOPRANO - clasa a VII-a A

Proiectul "Ascultă 5 minute de muzică clasică" mă ajută să mă calmez și îmi dă pozitivitate.


DAVID FLORIN FLORICEL - clasa a VII-a A

Feedback 100000000000000 din 10 pentru că asta ne calmează mintea și învățăm puțin și istorie. Mulțumesc pentru înțelegere!


EVA MARIA TUDOSIE - clasa a VII-a A

5 stele :) chiar este frumos proiectul "Ascultă 5 minute de muzică clasică".


SABIN CIPRIAN TATU - clasa a VII-a A

Feedback 11 din10, frumos și m-a calmat mult de tot. Mulțumesc!


DARIUS MARIAN MUNTENAȘ - clasa a VII-a A

Mie proiectul "Ascultă 5 minute de muzică clasică" mi se pare grozav pentru că ne calmează și ne aduce aminte de copilărie, este cel mai fain proiect. Mult succes în continuare!


PAUL RONALDO STĂNESCU - clasa a VII-a A

Mie proiectul "Ascultă 5 minute de muzică clasică" mi se pare că ne ajută să ne relaxăm ascultând muzica clasică.


LUISA ARIANA ADAM - clasa a VI-a B

Eu consider că acest proiect a fost unul bine gândit pentru că te relaxează și în perioada asta cu orele online este bine să ne relaxăm. Pe mine mă liniștește și îmi face plăcere să o ascult. Sper ca acest proiect să continue. Aceasta este părerea mea despre acest proiect.


SABIN TARCEA ISAILĂ - clasa a VI-a B

În proiectul "Ascultă 5 minute de muzică clasică" întotdeauna ascultăm simfonii și concerte. Pe o scară de la 1 la 10, aș alege 10. Întotdeauna doamna profesoară este foarte veselă. Mă simt bine și liniștit la ora de muzică.


DRAGOS CONSTANTIN BALAU - clasa a V-a B

Proiectul de „Ascultă 5 minute de muzică clasică” pe mine mă dezvoltă, mă recreează și mă liniștește.☺☺☺☺


ANDREI IONUȚ SOLOMON - clasa a V-a B

Pentru mine proiectul „Ascultă 5 minute de muzică clasică” mă relaxează și îmi dă o stare liniștită.


RALUCA CHIȘBAC - clasa a V-a B

Pe mine „Ascultă 5 minute de muzică clasică” mă relaxează și îmi dă un vibe anume, de a mă recrea, așa că mă liniștește!




ROBERT GEORGE SUCIU - clasa a V-a B

Eu cred că proiectul „Ascultă 5 minute de muzică clasică” mă ajută la relaxare, adică, înainte de muzică avem engleză și e ca un fel de concurs între noi, colegii. Așa că acest proiect pentru mine e ceva extraordinar.


RAUL MARIO BELEA - clasa a V-a A

Proiectul „Ascultă 5 minute de muzică clasică” mi se pare un proiect foarte bine întemeiat și cu un scop frumos pentru societate. În opinia mea este un proiect foarte liniștitor cu o muzică aleasă. Doar cei mai buni compozitori sunt pe site. Întotdeauna când ascult această muzică mă liniștesc și încerc să îmi imaginez cum arată aceste concerte.

Felicitări Radio România Muzical pentru această inițiativă și acest site minunat. Mult succes în continuare!!

Elevi ai Școlii Gimnaziale Nicolae Iorga” Sibiu


MELISSA ANA THOMAE - clasa a VI-a F

Acest proiect mi se pare foarte frumos pentru că este un proiect educativ. Cred că nu a lipsit o dată în care nu am participat. Îmi place foarte mult!


CARLOS ARBA - clasa a VI-a F

Acest proiect mi-a transmis întodeauna o stare de liniște și relaxare. Asta este de fapt partea mea preferată din ora de muzică, unde stăm și ne ascultăm cele mai adânci gânduri cu ajutorul muzicii.


VLAD POP - clasa a VI-a F

„Ascultă 5 minute de muzică clasică” este un proiect educativ. Mie mi se pare că ajută unii profesori de muzică, mi se pare foarte frumos că s-au gândit să realizeze un proiect ca acesta.

Este foarte frumos și educativ! Intervalul de o săptămână în care se schimbă nu este prea lung și nici prea scurt. Este foarte frumos ce au reușit să facă!


ANDREEA TODÂRCEA - clasa a VI-a F

Eu mă bucur că în fiecare oră de muzică ascultăm muzica din cadrul proiectului "Ascultă 5 minute de muzică clasică". Pe mine muzica clasică mă liniștește și îmi place că în prima oră de școală, de joi ne putem relaxa ascultând din acest proiect.


ALEXANDRA IOANA RADU - clasa a VI-a F

Acest proiect este foarte interesant, iar cu ora de muzică pot să îmi încep ziua mai bine. Este un proiect frumos și foarte bine gândit, din punctul meu de vedere.


VICTOR ȘTEFAN ACHIREI - clasa a VI-a F

Mie îmi par foarte interesante și liniștitoare cele 5 minute de muzică clasică și mă bucur că le

ascultăm în fiecare oră.


GABRIEL ȘTEFAN SECU - clasa a VI-a F

Eu consider că proiectul „Ascultă 5 minute de muzică clasică” este unul foarte benefic pentru toți oamenii și pentru relaxare, dar și pentru cultura generală.




PAULA MARIA ȚEPOSU - clasa a V-a D

Proiectul "Ascultă 5 minute de muzică clasică" mă liniștește și îmi place să ascult acești muzicieni care au compus și compun foarte frumos. Acest proiect cred că ne ajută, mai ales pentru că lucrăm online.


DIANA BALTATAN - clasa a V-a D

Proiectul "Ascultă 5 minute de muzică clasică" îmi dă o stare liniștitoare și bună.


ANA SOFIA NISTOR - clasa a V-a D

"Ascultă 5 minute de muzică clasică" este un proiect frumos și te relaxezi foarte mult, eu cel puțin am fost relaxată. Îmi place să ascult audiții. Aceasta a fost o audiție foarte frumoasă!


DARIUS MIHAI DĂSCĂLESCU - clasa a V-a D

Mie îmi place acest proiect deoarece mă liniștește, mă relaxează și de aceea îmi place foarte mult!


ALEXANDRU NICOLAE SANDU - clasa a V-a D

Proiectul "Ascultă 5 minute de muzică clasică" mi se pare un proiect bun și ajutător pentru acest progam de "online". Pe mine mă linisteste și ma ajută să gândesc mai liber.


TEODORA APOSTOL - clasa a V-a D

„Ascultă 5 minute de muzică clasică” este un proiect foarte frumos și binevenit în această perioadă de stat în casă, deoarece mă relaxează și mă trimite cu gândul în diferite locuri unde nu pot ajunge. Această muzică mă inspiră și îmi trimite o energie pozitivă de fiecare dată când o ascult.


ANDRA IANCU - clasa a V-a D

Provocarea „Ascultă 5 minute de muzică clasică” mă liniștește, îmi dă o stare de bine și îmi dă inspirație în momentul în care vreau să desenez ceva, de exemplu. Este o provocare interesantă și liniștitoare. Am o părere foarte bună despre muzica clasică! Sfătuiesc toți copiii și toți oamenii să participe la acest proiect! Este un proiect minunat!


IRINA MARIA RACZ - clasa a V-a D

Acest proiect m-a dus cu gândul la multe instrumente pe care le îndrăgesc. Din punctul meu de vedere acest proiect are nota 10+ deoarece are mulți compozitori minunați.


ARIANA GABRIELA GIURCA - clasa a V-a D

Mie îmi place acest proiect, "Ascultă 5 minute de muzică clasică" deoarece, muzica, mai ales cea veche, aduce o stare de relaxare, confort iar acest proiect este foarte bun pentru copiii și adulții interesați de muzica clasică.


TANIA MARIA PATAKI - clasa a V-a D

Proiectul "Ascultă 5 minute de muzică clasică" este un proiect liniștitor cu o muzică de calitate bună.


BRIANA IOANA CHITUC - clasa a V-a D

Proiectul ,,Ascultă 5 minute de muzică clasică'' este un proiect interesant și relaxant pe care copiii îl îndrăgesc mult.


SEBASTIAN TORCICĂ - clasa a V-a D

Proiectul îmi dă o stare de bine și consider că ar trebui ca toată lumea să asculte 5 minute de muzică clasică.


DARIA CRUDU - clasa a V-a D

Proiectul "Ascultă 5 minute de muzică clasică" este foarte frumos și bun pentru ascultarea muzicii clasice.


ALEXANDRU.FLORIN ARSENE - clasa a V-a D

Proiectul "Ascultă 5 minute de muzică clasică" consider că este un proiect bun care arată copiilor muzica bună.


RAUL FLORIAN ALMĂȘAN - clasa a V-a D

Îmi place foarte mult deoarece mă liniștește.


DARIA MARIA POPA - clasa a VI-a E

Proiectul "Ascultă 5 minute de muzică clasică" mi se pare un proiect foarte tare. Este foarte frumos din partea Radio Romania Muzical ca ofera o diplomă câștigătorilor. Sentimentul acela că ai câștigat concursul este uimitor (l-am simțit pe pielea mea). Părerea mea este că muzica este un mod de a te depărta de orice stres pe care îl ai. Muzica este uimitoare. Dau nota 10 acestui proiect!



ANTONIA DAVID - clasa a V-a F

Eu când ascult o melodie clasică mă relaxez, mă liniștesc. Toate melodiile pe care le-am ascultat de la Beethoven și alți compozitori mă relaxau, dar și acuma mă relaxează. Eu aș da nota 10.


ANTONIA MARIA COMĂNESCU - clasa a V-a F

Eu cred că muzica clasică ne liniștește și eu mă relaxez când o ascult. Am ascultat melodii plăcute ale unor compozitori cunoscuți și mi-a plăcut!

SCURTĂ DESCRIERE: relaxant, plăcut, liniștitor.


MIHAI CORABIAN - clasa a VI-a C

Pe mine muzica mă inspiră să pictez mai bine, cu mai multă plăcere. Lucrările pe care le-am ascultat mi-au plăcut foarte mult. Eu, atunci când ascult muzică, simt o stare de relaxare.

Părerea mea despre muzica clasică este că aceasta este importantă din punct de vedere istoric și cultural.