ACUM:
7.00
Allegro... de sărbătoare
Urmează: 9.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.
Apoi: 9.59 Promo RRM Detalii despre cele mai interesante emisiuni ale zilei.

Înapoi la: Emisiuni

Concerte pe mapamond cu Mihai Stănescu

Concerte pe mapamond
Duminică, 9 Septembrie 2018 , ora 15.35
Concerte pe mapamond
Sâmbătă, 8 Septembrie 2018 , ora 15.30
A călători prin întreaga lume este acum la îndemâna oricui, asta bineînțeles dacă ai cu ce. Pentru astfel de voiaje nu mai este nevoie de pașapoarte, ci de un radio, ori un calculator sau o antena de satelit...

Și dacă se întâmplă să fie sâmbătă sau duminică, după știrile de prânz, nu strică să pui în funcțiune unul dintre aceste dispozitive și vei avea șansa de a călători prin întreaga lume...Mai trebuie ceva? Cred că da...poate doar...puțină dispoziție și o pasiune pentru muzica adevarată, pentru că Radio România Muzical, singurul post de muzică clasică și jazz, te invită să afli ce înseamnă să poți asculta un concert sau un recital, indiferent pe ce parte a globului se desfășoară. Fie că are loc la Lincoln Center din New York, la faimoasa Operă din Sydney, la Primăria din Hong Kong sau, de ce nu...mai aproape, la Wigmore Hall din Londra, la Théâtre du Châtelet, Paris sau în Studioul din Sofia...eu, Mihai Stănescu voi aduce în casele voastre...Concertele lumii.

Duminică, de la ora 14.05: înregistrări primite prin intermediul Uniunii Europene de Radio, oferite de radiourile partenere din întrega lume.
Mihai Stănescu