ACUM:
13.00
CD Review

Urmează: 14.55 Promo Informații despre evenimentele partenerilor noștri.
Apoi: 14.59 Promo RRM Detalii despre cele mai interesante emisiuni ale zilei.

Înapoi la: Emisiuni

Scena europeană

Transmisiune directă de la München
Vineri, 6 Martie 2020 , ora 21.00
Concertul susținut de Orchestra Simfonică a Radiodifuziunii Bavareze la Sala "Gasteig". Dirijor Andrés Orozco-Estrada. Soliști violonista Anne-Sophie Mutter, violoncelistul Maximilian Hornung și pianistul Yefim Bronfman
Transmisiune directă de la Lausanne
Joi, 5 Martie 2020 , ora 21.00
Concertul susținut de Orchestra de Cameră din Lausanne la Sala "Métropole". Solist și dirijor Renaud Capuçon
«De ce să ascult radio-ul când eu am discurile mele preferate? De ce aș alege să ascult Radio România Muzical?»

Radio România Muzical înseamnă mult mai mult decât o sumedenie de discuri puse în undă unul după altul. Înseamnă șansa de a descoperi mereu ceva nou, de a asculta comentarii pertinente și, da, scurte și la obiect.

Și înseamnă permanenta legătură cu concertele live, pe care niciun disc, oricât de performant, nu le poate înlocui.

Pentru că Radio România Muzical a fost și va rămâne unicul post de radio românesc clasic, jazz & more care transmite în direct concerte din cele mai mari săli ale lumii, grație afilierii sale la Uniunea Europeană de Radio, organizația posturilor publice de radio de pe bătrânul continent, însă cu membri asociați și în America și Asia.

Alături de noi ajungi la Royal Albert Hall, Wigmore Hall din Londra, Musikhalle din Hamburg sau Théatre Champs-Elysées din Paris, în sălile de concert cele mai importante ale lumii.

În fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 21.00, la Scena europeană aveți concerte în direct sau înregistrate pentru cei mai exigenți melomani. Emisiuni realizate de Octavia Galescu și Mihai Stănescu. Prezintă Ioana Marghita.