ACUM:
13.05
Polifonii
Universal și românesc, creație și interpretare.
Urmează: 15.25 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.
Apoi: 15.29 Promo RRM Detalii despre cele mai interesante emisiuni ale zilei.

Se întâmplă la Radio România Înapoi

Cadastrul pe înțelesul tuturor, dezbatere marca Antena Satelor

Bookmark and Share
Publicat: marți, 15 Martie 2016 , ora 15.54

Radio România Antena Satelor, în colaborare cu Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Timișoara, lansează joi, 17 martie, de la ora 15:00, dezbaterile publice la nivel național cu tema Cadastrul pe înțelesul tuturor - nouă chiar ne pasă! Evenimentul, organizat în Aula Magna a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului, face parte din acțiunea generală Cadastrul și rolul acestuia în economia de piață, cu aplicabilitate în domeniul administrației publice locale.

Acestei inițiative a Antenei Satelor și a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului Regele Mihai I al României din Timișoara li s-au alăturat Centrul PIFCA Timișoara, AEF România precum și Revista Fermierului.

Dezbaterile privesc aspecte precum: înregistrarea imobilelor în cartea funciară sau anii 2018 sau 2020, borne de hotar privind subvențiile acordate prin Single Area Payment Scheme - Schema de plată unică pe suprafață (SAPS), implementată în Uniunea Europeană. Posibile soluții pentru ca subvenția să nu fie pierdută de țăranul român.

Sunt invitați toți cei care înțeleg să aducă un plus de valoare prin efortul lor, indiferent că sunt studenți, profesori, specialiști, responsabili din domeniu sau domenii conexe, mass-media și orice alte persoane.

Înscrierile se fac pe email: cadastrulpeintelesultuturor@gmail.com.