ACUM:
10.00
Grădina de sunete
Marea muzică, dincolo de cuvinte: într-o grădină paradisiacă.
Urmează: 12.25 Promo Informații despre evenimentele partenerilor noștri.
Apoi: 12.29 Promo RRM Detalii despre cele mai interesante emisiuni ale zilei.

Înapoi la: pagina principală

Solicitare parteneriat media

SOLICITARE ÎNCHEIERE PARTENERIAT MEDIA

Note: Solicitarile care nu respecta formatul de mai jos sau sunt incomplete nu vor fi analizate. Toate câmpurile sunt obligatorii. Propunerile trebuie sa fie transmise cu cel putin 30 de zile calendaristice înainte de începerea proiectului. Radio România îsi rezerva dreptul de a aproba sau nu solicitarile primite, pe baza evaluarii facute în conformitate cu propriile reguli interne.

1. Informatii privind organizatia solicitanta:
Nume organizatie:
Nume / Functie reprezentant legal:
Adresa si CUI:
Nume / Functie persoana de contact:
Telefon
Email

2. Descrierea activitatii organizatiei solicitante:

*Descrierea minima trebuie sa cuprinda detalii privind durata activitatii în România, proiectele desfasurate, parteneriate notabile încheiate în trecut, etc. Daca doriti sa transmiteti o descriere extinsa a organizatiei (mai ampla decât permite spatiul de mai sus), va rugam atasati-o acestei cereri, completând totodata câmpul de mai sus.

3. Descrierea actiunii/programului/evenimentului pentru care se solicita parteneriatul:

Denumire actiune/program/eveniment:


Marcati categoria în care se încadreaza proiectul dumneavoastra:
Sport
Campanii sociale
Concerte, festivaluri
Gale, premii
Proiecte culturale
Afaceri
Tehnologie
Sanatate
Educatie
Mediu
Conservarea patrimoniului
Evenimente sportive
Evenimente dedicate copiilor
Altele

Descrierea proiectului:

*Descrierea trebuie sa cuprinda date privind istoricul evenimentului, notorietatea sa, target-ul vizat, acoperirea media, participanti, invitati, numar estimat de spectatori, buget. Daca doriti sa transmiteti o descriere extinsa a proiectului (mai ampla decât permite spatiul de mai sus), va rugam atasati-o acestei cereri, completând totodata câmpul de mai sus.

4. Beneficiile concrete oferite partenerului media:


5. Solicitarile concrete (modul în care doriti ca Radio România sa se implice în proiect) si motivatia intentiei de asociere cu Radio România


6. În cazul în care alte institutii/companii si-au declarat disponibilitatea de implicare în proiect (ca asociati, co-producatori, sponsori, parteneri media, etc), va rugam sa le mentionati:

*Solicitantul informeaza Radio România cu privire la aparitia unor noi asociati, co-producatori, sponsori, parteneri media, etc., chiar daca acest lucru se întâmpla ulterior transmiterii cererii.