Arhivă : 2018 | 2015 |

Concursuri

La Radio România Muzical un concurs zilnic în cadrul matinalului "Musica viva" de luni până vineri. Câștigătorul va fi anunțat la finalul ediției următoare, în jurul orei 9.50.

Răspunsurile la întrebări se pot trimite pe tot parcursul zilei, prin două moduri: completând formularul de mai jos sau trimițând un SMS la numrul 0746206468 (tarif normal). În cazul în care optați pentru SMS, vă rugăm ca împreună cu răspunsul dvs., să scrieți numele dvs. și localitatea de reședință. Premiile constau în CD-uri cu muzică clasică, invitații la concerte și cărți.

Succes!

Întrebarea zilei de marți, 23 iulieCe spectacol din Festivalul „Richard Wagner” de la Bayreuth puteți asculta joi, 25 iulie 2019, în transmisiune directă la Radio România Muzical: Tannhäuser, Lohengrin sau Maeștrii cântăreți din Nürnberg?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Câștigătorii concursului din 22 iulie: Elena Stăncescu, Cristina Eugenia Boghian și Marian Bordea. 

.....................................................................................................................................................................................................
 

Vă rugăm să completați formularul cu răspunsul dvs.

Nume și prenume

Localitatea

Email

Telefon

Vârstă

Răspuns

Datele personale colectate prin acest formular vor fi folosite exclusiv pentru a putea organiza si premia participantii la concurs. Prin completarea formularului de concurs, participantii îsi exprima acordul pentru utilizarea datelor personale în scopul descris anterior, cât si pentru realizarea ocazionala a unor sondaje de opinie privitoare la ascultatorii Radio România Muzical.