Arhivă : 2018 | 2015 |

Concursuri

La Radio România Muzical un concurs zilnic în cadrul emisiunilor "Musica viva" și "Perpetuum mobile" de luni până vineri. Câștigătorul va fi anunțat la finalul emisiunii "Perpetuum mobile", în jurul orei 18.45.

Răspunsurile la întrebări se pot trimite, până la finalul emisiunii "Perpetuum mobile", prin două moduri: completând formularul de mai jos sau trimițând un SMS la numrul 0746206468 (tarif normal). În cazul în care optați pentru SMS, vă rugăm ca împreună cu răspunsul dvs., să scrieți numele dvs. și localitatea de reședință. Premiile constau în CD-uri cu muzică clasică, invitații la concerte și cărți.

Succes!

Câștigătorul concursului din 16 mai:  Ionuț Cosmin Tanasie

*******************************************

Marți, 14 mai, au fost trași la sorți și câștigătorii concursului online organizat de Radio România Muzical și Institutul Cultural Polonez, la care se oferă premii constând în CD-uri cu lucrări de Stanislaw Moniuszko.

Câștigători sunt:

Remus Amira - București

Bogdan Ciobanu - București

Ana Maria Bumbu - București

Cornelia Clej - București

Angela Condurățeanu - Moreni

Petrișor Cornaciu - Călărași

Radu Andrei Deme - Oradea

Adina Georgeta Edu - București

Nicolae Langa - București

Simona Manea - Sibiu

Casian Mihnea - București

Mihai Părăușanu - București

Andreea Ioana Pavăl - Suceava

Sebastian Boian - București

Daniela Stan - București

Lucian Florin Pasaila - București 


 

Vă rugăm să completați formularul cu răspunsul dvs.

Nume și prenume

Localitatea

Email

Telefon

Vârstă

Răspuns

Datele personale colectate prin acest formular vor fi folosite exclusiv pentru a putea organiza si premia participantii la concurs. Prin completarea formularului de concurs, participantii îsi exprima acordul pentru utilizarea datelor personale în scopul descris anterior, cât si pentru realizarea ocazionala a unor sondaje de opinie privitoare la ascultatorii Radio România Muzical.