Concurs 1 Iunie 2017

concurs 1 iunie


De 1 iunie, de Ziua copilului, vă invităm pe to
ți, copii și părinți, să strecurați în programul acestei zile speciale o poveste muzicală - "George Enescu și hora razelor de soare" - un volum de Cristina Andone prezentat de Editura Nemi și Radio România Muzical.

Și pentru aceasta, vă invităm să participați la concursul destinat copiilor mari și mici care iubesc "Poveștile din pădurea muzicală".

"Poveștile din pădurea muzicală" au fost un succes editorial - s-au vândut în anii trecuți în peste 120.000 de exemplare. Colecția cuprinde povești care îi au în prim plan pe compozitorii Vivaldi, Bach, Beethoven, Mozart, Strauss, Ceaikovski, Chopin, personaje care împrumută caracterul compozițiilor acestor mari creatori din istoria muzicii. Cărțile au fost însoțite și de un CD cu fragmente muzicale.

În aprilie 2017, Editura Nemi a lansat un nou volum din această serie: "George Enescu și hora razelor de soare", volum pe care copiii și părinții lor îl pot câștiga în perioada 16 mai - 1 iunie prin participarea la concursul organizat de Radio România Muzical. Cartea este însoțită de un CD cadou cu o oră de muzică enesciană: cele două Rapsodii Române și Simfonia a II-a în La major.


Câștigătorii concursului din 1 iunie 2017: Cristina Mitrică, Lucia Maria Miloiu, Ioana Maria Bobariu, Alexandru Turea
.


Întrebarea concursului este:

"La ce instituție de învățământ muzical a fost admis George Enescu la vârsta de 7 ani?"


Puteți participa la concurs completând formularul de mai jos.