ACUM:
10.00
Grădina de... sunete
Lucrări integrale cunoscute din stilurile baroc-modern
Urmează: 11.55 Promo Informații despre evenimentele partenerilor noștri.
Apoi: 11.59 Promo RRM Detalii despre cele mai interesante emisiuni ale zilei.

Înapoi la: Emisiuni

Music box cu Cristina Comandașu

Pianistul Daniel Ciobanu - albumul de debut
Luni, 21 Septembrie 2020 , ora 19.00
Serghei Prokofiev - Sonata nr. 7 în Si bemol major, George Enescu - Carillon nocturne, Claude Debussy - 6 preludii din caietul I, Franz Liszt - Fantasia quasi sonata "Apres une lecture de Dante" din Suita "Ani de pelerinaj". Album în premieră, lansat pe 18 septembrie, inclus în cadrul proiectului Discurile anului 2020
Pianistul Lang Lang
Luni, 14 Septembrie 2020 , ora 19.00
Album în premieră, lansat pe 4 septembrie, inclus în cadrul proiectului Discurile anului 2020

A aduce ascultătorilor Radio România Muzical cele mai noi apariții discografice a fost pentru mine un vis mai vechi. Mai mulți ani din cei pe care i-am petrecut la Radio România Muzical au fost dedicați prezentării discurilor: așa se explică pasiunea mea pentru această lume cu totul aparte, guvernată de legi speciale.

Alături de prietenii mei de la reprezentanțele marilor case de discuri din România, visul meu s-a împlinit. Așa că acum românii se bucură de cele mai proaspete apariții discografice concomitent cu publicul din Europa și Statele Unite ale Americii, deși au fost situații când am difuzat anumite discuri chiar în avanpremiera lansării lor oficiale internaționale.

Music box: actualitate discografică, albume în premieră românească în integralitatea lor, în fiecare luni, de la ora 19.00. O emisiune cu arhivă online.

Toate discurile difuzate pot fi ascultate și pe site-ul campaniei Votează discul de muzică clasică al anului. 

Cristina Comandașu