Acum: 20.00
Întâlnire cu... capodopera • Mari opusuri decriptate chiar de interpreții lor
Urmează: 21.02
Richard Strauss
Apoi: 21.30
Scena europeană • Înregistrări sau concerte în direct.

 


Stagiunea muzicală Radio cu Sorina Goia și Sebastian Crăciun

Arhiva : 2018 | 2017 |

Transmisiune directă din Studioul 'Mihail Jora'
Miercuri, 17 Ianuarie 2018 , ora 19.00

Tinere valori interpretative românești

Transmisiune directă din Studioul 'Mihail Jora'
Vineri, 12 Ianuarie 2018 , ora 19.00

Operă în concert. Concertul Orchestrei Naționale Radio și al Corului Academic Radio . Dirijor David Crescenzi. Dirijorul corului Ciprian Țuțu

 

În cadența unui ceas elvețian, serile zilelor de miercuri și vineri sunt “arondate” transmisiunilor directe din Studioul “Mihail Jora”. De la începutul lui octombrie până spre finalul lui iunie, sunt posibile zeci de conectări în direct ale ascultătorilor Radio România Muzical cu “punctul zero” al vieții concertistice românești, de unde pleacă pe undele radiofonice recitaluri, concerte simfonice, opere în concert, vocal-simfonice, seri de jazz. Ocazional (la ceas de sărbătoare sau datorită unor prezențe artistice de excepție) sub genericul Stagiunii Muzicale Radio sunt transmisiuni directe “atipice” cadenței miercuri-vineri.

Între dumneavoastră și producția fiecărei stagiuni a Orchestrelor și Corurilor Radio nu stă decât un click de buton: fie al propriului aparat de radio setat pe frecvențele Radio România Muzical, fie cel al mouse-ului de PC (cu conectare instant). Iar pentru cei care au “ratat” întâlnirea, avem și planul de rezervă: transmisiunile directe (cu comentarii și interviuri, ca în seara concertului) rămân sunt accesibile 7 zile de la data difuzării pe site-ul Radio România Muzical.

Deci , click!

Sorina Goia și Sebastian Crăciun