ACUM:
22.50
Interpretul zilei (R)
Marile nume din prezent și din trecut.
Urmează: 23.50 De 10 ori despre... romantism (R) Un serial de inițiere, mai ales, pentru tinerii ascultători.
Apoi: 0.00 De 10 ori despre... romantism (R)

Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Telefonul ascultătorului Radio Timișoara: 031.504.0450

Bookmark and Share
Publicat: joi, 11 August 2016 , ora 10.58

Ascultătorii Radio Timișoara au acum posibilitatea, dacă nu sunt în zona de acoperire AM/FM sau nu au acces la internet, să asculte știrile sau emisiunea preferată sunând la 031.504.0450 - număr fix cu tarif normal, accesibil inclusiv celor care au un plan tarifar cu minute naționale gratuite sau nelimitate. Serviciul este oferit de audio now - firmă care a dezvoltat această facilitate în multe țări ale lumii, cu un mare succes în S.U.A.

Deocamdată sunt transmise astfel programele în limba română emise în FM, dar va fi pus la dispoziție din toamnă un mix al celor mai audiate programe, inclusiv transmisiuni sportive și emisiuni de muzică populară, mix care va fi disponibil și celor care ascultă Radio Timișoara prin rețeaua digitală de cablu UPC din județul Timiș. Mai mult, se intenționează punerea la dispoziție a unei mini-arhive cu ultimele ediții ale câtorva dintre emisiunile cele mai apreciate.

Din seara zilei de 10 august 031.504.0450 a devenit Telefonul ascultătorului. Posibilității de a asculta programul sunând la numărul respectiv i-a mai fost adăugată una: aceea de a transmite mesaje audio. E suficient pentru aceasta să fie apăsat butonul 0 al telefonului (chiar și atunci când se ascultă programul curent). La finalul mesajului se apasă tasta # și automat se revine la audierea programului. Părerile și sugestiile ascultătorilor pot fi acum transmise ușor, 24 de ore din 24 și sunt așteptate cu interes de echipa Radio Timișoara.

Acest mijloc de comunicare se adaugă telefoanelor folosite în emisiunile interactive, prin care ascultătorii pot intra în direct, mesajelor scrise așteptate non-stop la 0725.737.373, dar și comunicării online, prin facebook, twitter, google plus, etc. despre care găsiți detalii pe www.radiotimisoara.ro

Se va adăuga în curând o aplicație pentru telefoanele mobile, care să permită o creștere a interactivității cu ascultătorii, dar și alte facilități.