ACUM:
15.30
Concerte de 5 stele
primite prin Uniunea Europeană de Radio
Urmează: 17.00 Arpeggio (R) Beethoven & more pentru două ore.
Apoi: 18.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.

Se întâmplă la Radio România Înapoi

Zilele Orașului Bușteni 2016 - sărbătoare cum nu a mai văzut Caraimanul

Bookmark and Share
Publicat: luni, 8 Februarie 2016 , ora 14.17

București fm împreună cu Primăria Bușteni au oferit, în perioada 4 - 7 februarie, buștenarilor și celor care au ales să-și petreacă weekend-ul la munte 4 zile și 3 nopți de muzică bună și distracție pe alese.

Scena a fost amplasată la baza pârtiei Kalinderu încă de joi.

Vineri au fost premiați câștigătorii Cupei Orașului Bușteni la Schi Alpin 2016.

Lidia Buble, Alex Mataev, Amna, DJ. Rynno si Sylvia sunt doar câțiva din cei care au întreținut atmosfera. Sâmbătă seară toată lumea s-a bucurat de un superb foc de artificii.

Ziua de Duminică powered by București fm a fost cea care aproape a topit zăpada de pe pârtie.

DJ-ii București fm Răzvan Petre și Alex Minculescu au animat publicul amator de mișcare și distracție. Liviu Teodorescu, Roxana Nemeș, Andrei Leonte și Trupa B52 "au mișcat munții din loc" cu un super concert marca București fm.

Weekend-ul acesta Pârtia Kalinderu a fost singura practicabilă de pe Valea Prahovei, drept-urmare Bușteniul a fost plin ochi de orășeni evadați dintre betoane.

Pe www.bucurestifm.ro, la secțiunea Exclusiv București fm se pot vedea toate înregistrările de pe parcursul evenimentului. De altfel, pârtia Kalinderu se vede în continuare live pe site-ul nostru, www.bucurestifm.ro, la secțiunea Radio B.