Evenimentele săptămânii Înapoi

Vine vacanța... cu emisiuni de vară la Radio România Muzical

Publicat: vineri, 14 Iunie 2019 , ora 10.25


Vine vacanța și avem ocazia să-i cunoaștem mai bine pe Interpreții Festivalului Enescu - prezentați de luni până vineri, de la ora 10.00. Peste 50 de portrete ale celor mai importanți muzicieni români și străini pe care-i vom admira în luna septembrie la festivalul ale cărui concerte pot fi ascultate în integralitate în direct la Radio România Muzical.

Vine vacanța și suntem mai ghiduși, așa că propunem să jonglați alături de noi cu stilurile și genurile muzicale, în cadrul emisiunii Glissando (luni-vineri, ora 11.00, în reluare de la ora 17.00).

Vine vacanța și avem mai mult timp de joacă - așa că aveți o nouă emisiune la Radio România Muzical, Play!, cu muzici din jocuri video, duminica, de la ora 18.30.

Vine vacanța cu trenul din Franța și ne duce, din nou Pe malurile Senei alături de regretatul Dan Iagnov, sâmbăta de la ora 18.30.

Vine vacanța și spiritul latino ne este foarte aproape: așa că Berti Barbera vă propune emisiunea Aquarela do Brasil (marțea, ora 19.00, în reluare sâmbăta, ora 12.30).

Vine vacanța și putem alege să aflăm mai multe despre muzică, așa că sâmbăta și duminica de la ora 16.00 aveți Muzica - o biografie, emisiune realizată de prof. univ. dr. Valentina Sandu Dediu.

Vine vacanța și...începe festivalul "Vara magică" la Ateneul Român din București; din 23 iulie, de la ora 19.30, puteți asculta săptămânal concertele înregistrate în 2019.

Vine vacanța și hoinărim pe la marile festivaluri de vară, pentru a asculta concerte și spectacole în direct de pe celebrele scene ale lumii. Câteva puncte de reper: deschiderea festivalului de la Verbier (18 iulie), deschiderea festivalului BBC Proms (19 iulie), Festivalul Richard Wagner de la Bayreuth (25, 26, 27 iulie și 1 august 2019).

Vine vacanța și...completați dvs., cu ce vă place din programele noastre, din 17 iunie, la Radio România Muzical.