Agenda de concert Înapoi

Ultimele două spectacole în aer liber la Teatrul Național de Operă și Balet 'Oleg Danovski'

Publicat: vineri, 11 Septembrie 2020 , ora 9.02

Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski", cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța, al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, al Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța și al Direcției de Sănătate Publică Constanța, prezintă ultimele două spectacole din seria de evenimente culturale în aer liber. Evenimentele au fost organizate în parcul din fața Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" și au fost prezentate pe terasa acestei instituții pe tot parcursul acestei veri, în cadrul stagiunii estivale 2020 care face parte din #SAMER 2020 - Stagiunea Artistică Muzicală Estivală a României 2020, proiect intițiat de Ministerul Culturii.


Pentru aceasta ne-am pregătit să respectăm toate reglementările privind prevenirea contaminării cu noul coronavirus sars-cov-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii, reglementări cuprinse în ordinul emis de către ministerul culturii nr.2.879 din 29 mai 2020, și de către ministerul sănătății nr.967 din 29 mai 2020. Regulamentul de participare poate fi vizualizat accesând următorul link http://tnobconstanta.ro/2020/06/06/regulament-participare-evenimente/


----------------------------


Sâmbătă, 12.09.2020, orele 20.00 vă așteptăm la o adaptare muzicală a spectacolului de divertisment O SOLE MIO. În compania fermecătoare a muzicii italienești, veți putea trăi momente de relaxare și bucurie alături de talentații soliști vocali și artiști lirici constănțeni Mădălin Băldău, Raluca Dărăban, Gabriela Dobre, Doru Iftene, Mihaela Ionescu, Lucia Mihalache, Bogdan Ocheșel, Răzvan Săraru, Silvia Simionescu, Stela Sîrbu, Daniela Vlădescu.


Dumincă, 13.09.2020, orele 20.00 vă așteptăm la MUSICA SEMPRE LIBERA, arii și coruri celebre din opere și operete, alături de soliștii Laura Eftimie, Marius Eftimie, Doru Iftene, Lucia Mihalache, Bogdan Ocheșel, Elena Rotari, Răzvan Săraru, Stela Sîrbu, Corul Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski", Maestru Cor Adrian Stanache, La pian Natalia Gribinic, Andrada Ștefan.

Intrarea este gratuită. Capacitatea spațiului rezervat spectatorilor este de 84 locuri pe scaune. În perimetrul asigurat de organizatori este permisă participarea spectatorilor în limita scaunelor puse la dispoziție. Singurele motive de anulare a evenimentelor sunt condițiile meteo neprielnice, sau participarea instituției noastre la alte evenimente organizate în aceleași zile în alte locații din Constanța.


----------------------------


Stagiunea estivală 2020 - https://www.facebook.com/TNOBConstanta/videos/1186426655070545/


Vă mulțumim pentru că ne-ați fost alături! Vă mulțumim pentru susținere! Vă mulțumim pentru aplauze! Întreaga echipă a Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" vă mulțumește și vă așteaptă la deschiderea stagiunii 2020-2021! Nu în ultimul rând mulțumim sponsorilor și partenerilor!