ACUM:
10.00
Arpeggio
3 ore cu și despre Interpretul zilei, Opera si vedetele ei, CD Review.
Urmează: 12.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.
Apoi: 12.59 Promo RRM Detalii despre cele mai interesante emisiuni ale zilei.

Transmisiuni directe internaționale Înapoi

Pentru a reasculta transmisiunile noastre directe faceti click aici

Transmisiuni directe internaționale – Martie 2020

Bookmark and Share
Publicat: luni, 2 Martie 2020 , ora 11.35

Radio România Muzical este singurul post românesc care vă oferă posibilitatea de a asculta în direct concerte de pe marile scene ale muzicii clasice contemporane.


Joi, 5 martie 2020,
ora 21.00
Transmisiune directă de la Lausanne. Concert susținut de Orchestra de Cameră din Lausanne la Sala "Métropole". Dirijor Renaud Capuçon. Ludwig van Beethoven - Romanțele op.40 în Sol major și op.50 în Fa major pentru vioară și orchestră (solist violonistul Renaud Capuçon); Franz Schubert - Simfonia a VIII-a D.759 în si minor "Neterminata"; Wolfgang Amadeus Mozart - "Concertone" KV.190 în Do major pentru 2 viori și orchestră (soliști violoniștii Renaud Capuçon și François Sochard.


Vineri, 6 martie 2020,
ora 21.00
Transmisiune directă de la München. Concert susținut de Orchestra Simfonică a Radiodifuziunii Bavareze la Sala "Gasteig". Dirijor Andrés Orozco-Estrada. Soliști violonista Anne-Sophie Mutter, violoncelistul Maximilian Hornung și pianistul Yefim Bronfman. Ludwig van Beethoven - Uvertura op.84 "Egmont", Triplul concert op.56 în Do major pentru vioară, violoncel, pian și orchestră, Uvertura op.43 "Creaturile lui Prometeu" și Simfonia a IV-a op.60 în Si bemol major.


Sâmbătă, 7 martie,
ora 20.00
Transmisiune directă de la Teatrul "Metropolitan" din New York. Wolfgang Amadeus Mozart - "Cosi fan tutte" cu: Nicole Car, Serena Malfi, Heidi Stober, Luca Pisaroni, Ben Bliss, Sir Gerald Finley. Dirijor Harry Bicket. Comentează Luminița Arvunescu