ACUM:
15.30
Concerte de 5 stele
primite prin Uniunea Europeană de Radio
Urmează: 17.00 Perpetuum mobile Actualitate, muzică bună, educație și ... un tonus optimist la final de zi.
Apoi: 18.55 Promo Informații despre evenimentele Radio România Muzical și ale partenerilor noștri.

Se întâmplă la Radio România Înapoi

Radio România, lider în topul audiențelor

Bookmark and Share
Publicat: luni, 5 Septembrie 2016 , ora 13.09
Radio România Actualități își menține în continuare poziția de lider de piață, înregistrând și de această dată cea mai mare valoare a indicatorului Market Share din România, pe toate mediile de rezidență: 14,4% la nivel național, 14,2% în mediul urban și 16,0% în București - conform datelor celui de al doilea val de măsurare a audiențelor radio, valul de vară din 2016.

Audiența zilnică a programelor Radio România (Radio România Actualități, Radio România Cultural, Radio România Muzical, Radio România Antena Satelor și Rețeaua Studiourilor Regionale) însumează peste 4,5 milioane de ascultători. Societatea Română de Radiodifuziune înregistrează o cotă de piață de circa 30%, ceea ce poziționează Radio România pe locul I în topul audiențelor radio din România.

Studiul de Audiență Radio - valul de vară 2016 a fost efectuat în perioada 25 aprilie - 14 august de către IMAS - Marketing și Sondaje și Mercury Research SRL, pe un eșantion de 10.151 de persoane dintre care 7.403 în mediul urban și 2.748 în mediul rural. Studiul a cuprins 1.388 de localități, dintre care 304 în mediul urban și 1084 în mediul rural.

Măsurarea audienței s-a realizat pe baza metodei rememorării audienței din ziua precedentă (Day After Recall), metodă la care apelează cele mai multe dintre sistemele de măsurare pe plan internațional, metodologie recomandată de EBU (European Broadcasting Union) și ESOMAR (European Society for Opinion & Marketing Research).

Vă mulțumim pentru că sunteți alături de noi!